.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Как да я накарам да ми вярва??

Влюбен съм много в едно момиче само че то не ми вярва защото ми се носи славата на женкар и аз преди си говорех с нея и И обяснявах как съм наранил еди кое си момиче и т.н Тя е много много сладка и мила и направо съм луд по нея 1 път съм се чувствал така и ме преебаха сега пак се чувствам така .. и искам да бъда щастлив тя ходи с едно момче но сигурно скоро ще късат поне така тя ми каза на мен Тя ми каза гошо как от женкар номер едно стана добро момче.. И искам да и покажа че не я лъжа и че трябва да ми вярва но незнам как

mi kji i vsi4ko koeto napisa :P
    ,,,,,,,,,,,,,,,,

ми .. първо спе4ели доверието на моми4ето , бъди до нея като приятел, след това ако скъса с гаджето си - имаш шанс но не ги разделяй ти ...остави я сама да прецени с кой иска да бъде
    Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
    Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
    Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!

Не можеж да я накараш да ти вярва . Просто тръгни с нея и и покажи че си човек на когото може да се разчита и вярва
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Голям фен Аватара на sapphirr
    "аз съм Гошо убавеца,ве4ният ерген"-тва 4увал ли си го,според мене е достатъ4но из4ерпателно.

п.с няма как да я накраш да ти вярва,това не е концерт по желание.днеска така,утре ина4е

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Sugalasna sum s Gold_Angel.Pokaji i 4e moje da ti ima doverie I iz4akai da vidi6 kak tq 6te se durji s teb..Uspeh... \/
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Цитирай Първоначално написано от No_Limit
    Не можеж да я накараш да ти вярва . Просто тръгни с нея и и покажи че си човек на когото може да се разчита и вярва
    е тя като не му вярва как ще стане номера да тръгне с него

Казвал съм и ги тея неща милиони пъти но тя си мисли че я лъжа и че искам да я нарана.. и че съм щял само да я прееба а тя не искала да бъде наранена И незнам луд съм по нея тя ми вика ти ме омайваш бях и показал преди да почна да имам чувства към нея как едно момиче което бях наранил ми разправяше че съжалявала че ме познава и ми се вързала и аз се смеех защото ми беше все тая и сега това момиче ми разправя че немогла да ми вярва и че всичко което съм и казвал е било лъжа че тя щяла да бъде поредната и т.н

Цитирай Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
    Казвал съм и ги тея неща милиони пъти но тя си мисли че я лъжа и че искам да я нарана.. и че съм щял само да я прееба а тя не искала да бъде наранена И незнам луд съм по нея тя ми вика ти ме омайваш бях и показал преди да почна да имам чувства към нея как едно момиче което бях наранил ми разправяше че съжалявала че ме познава и ми се вързала и аз се смеех защото ми беше все тая и сега това момиче ми разправя че немогла да ми вярва и че всичко което съм и казвал е било лъжа че тя щяла да бъде поредната и т.н
    ами логи4но, приятелю.лоша слава-лош късмет (в най-неподходящия момент)

е да не е чесно така лоша слава бил съм безчувствен и кво ли още А само не можах да разбера каза ми "Гошо трудно ми е да повярвам как от женкар номер едно можеш да станеш добро момче на като говориш така и на мен ми става гадно." Тфа кво трее значи ставало и кофти в къф смисъл?

Град
    Там, където е сърцето...
    Няма как изведнъж тя да ти повярва.Трябва да заслужиш доверието й. Доверие не се печели лесно, особено щом ти се носи такава слава. Трябва с постъпките си да й покажеш,че си се променил и че може да ти има доверие. Докажи й чувствата си и дано ти отвърне. Късмет
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Re: Как да я накарам да ми вярва??

Влюбен съм много в едно момиче само че то не ми вярва защото ми се носи славата на женкар и аз преди си говорех с нея и И обяснявах как съм наранил еди кое си момиче и т.н Тя е много много сладка и мила и направо съм луд по нея 1 път съм се чувствал така и ме преебаха сега пак се чувствам така .. и искам да бъда щастлив тя ходи с едно момче но сигурно скоро ще късат поне така тя ми каза на мен Тя ми каза гошо как от женкар номер едно стана добро момче.. И искам да и покажа че не я лъжа и че трябва да ми вярва но незнам как
    Dverieto se gradi ne e dadenost!Trqbva da i dokazva6,tova koeto kazva6,za da ti povqrva nqkoi den!I nai-malkoto ne6to moje da bude za neq dokazatelstvo,4e ne si takuv,kakuvto si spored "slavata " ti!Uspeh!

Мега фен
    Град
    SF
    Аамии.. лошо, пи4. Губиш ми се струва. Няма как да я накараш да ти вярва, още пове4е, 4е ти се носи такава репутация. И аз да бях и аз нямаше да вярвам.
    Ама де да знам. Прави някви мили неща за нея, поговорете, обясни й, 4е все пак хората се променят и ако поиска, може пък и да ти повярва и да ти даде шанс. Знам ли...

Робинята на Quench

Damm.. guba momi4eto koeto me kara da sym razli4en.. i mislq 4e q obi4am neznam samo 4e kogato si govora s neq vse edno imam ne6to v korema i se 4uvstvam na 7-to nebe .. no kogato i kazvam 4e me naranqva po nqkoga tq po4va da mi vika to4no ti ne mi se pravi na naranen.. i po4va da mi se kara

Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Няма как изведнъж тя да ти повярва.Трябва да заслужиш доверието й. Доверие не се печели лесно, особено щом ти се носи такава слава. Трябва с постъпките си да й покажеш,че си се променил и че може да ти има доверие. Докажи й чувствата си и дано ти отвърне. Късмет
    =D>

е да не е чесно така лоша слава бил съм безчувствен и кво ли още А само не можах да разбера каза ми "Гошо трудно ми е да повярвам как от женкар номер едно можеш да станеш добро момче на като говориш така и на мен ми става гадно." Тфа кво трее значи ставало и кофти в къф смисъл?
    V smisal,4e ne ti vqrva
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Ами и аз не бих повярвала.Женкарите не се променят

Мега фен Аватара на sasha_90
    Като заначало се опитай да й бъдеш приятел.

pich 4e imash shans imash samo trqbva da ti ima doverie... ama az lichno ne bih ti povqrvala che moje da se promenish....
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

ми според я остави да се прави още малко на недостъпма и да видиш как сама ще дотича при тебе.ама през тва време може да я обработваш с мили думички и не спираи да и показваш тва дето чустваш .не се притесняваи те така жените обичат да се правят на недостъпни,скоро ще те сполети късмета

Доверието се доказва. Докажи й. Ще ти отмене много време може би, но ще си спечелил доверито й. Не действай като женкар, когато тя е наблизо. Гоори си с нея и...не бързай....

Kak da i go dokaja az q obi4am samo 4e tq mi se surdi i samo me blokva v skype i samo mi se kara ... i i dadoh da vidi 4e sym pusnal tema za neq i pove4eto tyka deto me kritikuvat haxhxa tq vi se radva i pak az preebaniq

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Доверието не се казава,а се доказва.Не може да я накараш да ти вярва`Насила хубост не става`,нека ти даде шанс,за да докажеш,че може да ти се има доверие.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

ha E ve4e nqma zna4enie tq me otrqza.. kaza mi sorry i tfa e pff imam 4uvstvoto 4e napravi si4ko vuzmojno da se vliuba v neq i nakraq da mi razbie surceto kakto az sym pravil pone az taka go razbrah..

emi moje da go e napravila da te narani i ti da vidi6 kfo e da boli
    When i whisper in your ear, I know you feelin me
    If i want to, I can take you
    In the back of the cab, I know you feelin me
    And in the back of the club, I know you feelin me
    We can do it like that, I know you feelin me
    If I want to, I can take you

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си