- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- височина
hmm pa ddz zavisi izcqlo ot dr 4ovek ma sq kat sym momi4e mi e nqkak kofti da se navejdam 4e da si celuvam gadjeto naprao ke me boli krysta posle![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ae kot da e mom4eto trea e po visoko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
175-180
Абе баш 2 метра не съм... :PПървоначално написано от Венорьез
И аз мисля, че е добре момчето да е колкото може по-високо.![]()
Amiiiii po princip 185-190 mi e ok(az sum 1.73) no po edno vreme se "zaigravah" s edin deto be6e 2.10 i napravo se poburkvah ot kef 4e e tolkova visok taka 4e glasyvam za 190+![]()
Бухахеахехаеха 2.10Първоначално написано от slun4ice
баси това ме изкърти направо...
По принцип момичетата в България момичетата тенденциозно...ъх как да го кажа...окъсяват.Вече рядко срещам някоя 1.80... повечето са с размер от 1.60 до 1.70...пък съм срещал и по 1.55...е тогава представяте ли си някой туч кът мене 1.85...как би се чувствал...той пича ше фане дископатия
...според мен повече от 10см разлика са си доста сериозна пречка...ама само пречка...може да се преодолее :
![]()
6o ne sa vs kato tebПървоначално написано от DoomShadow
![]()
Testis unus,testis nullus...
185-като мен![]()
poneje az ne sam mn visoka, ne obi4am mom4eto da star4i mn nad men i za tva glasuvah 170-175![]()
190+ .... dori na tok4eta da e s glava nad mene i da se 4ustvam taka 4e vse edno kato sum s nego nikoi ni6to nqma da mi napravi![]()
![]()
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
ами според мен някаде 180-185 аз сега съм на 14 години и съм 170 но мисля че ще стана поне 180![]()
ami otgovorih 175-180 tui kato za moita viso4ina mom4eto 6e sedi idealno do men,ama spored vseki si stoi razli4no zavisi i kvo teloslojenie ima.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Мии...поне аз съм си джуджанка...158 см съм хахахаиии 165-175 някъде ме устройва..хах Имам приятели по 180 ии просто...сее чувствам много мъъъъничка като съм с тях
Ама скъпите парфюми са в малки опаковки..хаха да си защитя честта..
![]()
![]()
...If youre leaving close the door.Im not expecting people anymore.Hear me grieving, Im lying on the floor.Whether Im drunk or dead I really aint too sure...
Ами аз съм си малко.. и 170-175 ми е най-добре...![]()
Вие на хероин ли сте бе?
ми аз сам 177 и ме устройва мом4ето да е 180-190![]()
ами aз съм 173см и е най-добре да е по-висок от менот 175 нагоре = идеално
/иначе гласувах за 185-190 предпочитам да е толкова някаде
/
Любовта е като да пееш песен, но няма песен без край!
Faith you know you're gonna live trough the rain!
Man muss lernen die dinge so zu akzeptieren, wie sie sind!