- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Пиятелката ми иска всички момчета за нея
имам си приятел от около година и половина.и наистина много го обичам,но от известно време усещам нещо странно.преди дори да се запозная с сегашния ми приятел си харесвах едно момче ии дори бях предприела някакви крачки към него (разхождахме се няколко пъти,пихме кафенце,non-stop си чатехме и ми споделяше всичко),но се появи сегашния ми приятел и всичко приключи.след това една от двете ми най-добри прителки с която седим на един чин започна да ми споделя че и е симпатичен и постоянно ми говореше за него.дори тръгнаха за нколко дни но тя незнам защо се отнесе много гадно към негоии всичко между тях приключи.това беше лятото.а сега може би защото нещата с приятеля ми не вървят започвам отново да изпитвам влечение към него.приятелката ми си има гадже от един два месеца но тя има странния навик всичко който е била с тях дори само да са и били симпатични никой друг да не може да ги приближава(камо ли приятелка).ако нещата със сегашния ми приятел не потръгнат мисля да опитам с него но се с нея какво да правя![]()
Най-добре поговори с нея ,обясни и как стоят нещата мисля че ще те разбере . Още не съм видяла мъж с надпис Резерве![]()
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
е чакай пък ти....няма смисъл да говориш с нея за сега, щом си още със сегашния си приятел. Ако евентуално скъсате и смяташ да се насочиш към другото момче тогава можеш да си поговориш с тази твоя приятелка...не ги разбирам такива момичета, к'во общо има това, че преди известно време е ходила с дадено момче и сега никой няма право да го пипа, като имаш на предвид че си има и приятел... това е тъпо.Дори и да почне да ти се цупи и тем подобни хич не й обръщай внимание....
ем гадно е така ама се разберете как можете![]()
Не за вражда, за обич съм създадена!
Ако ти е истинска приятелка като поговорите ще те разбере.
Ами аз незнам какви са ви отношенията, но ти все пак не изпитваш ли приятелска солидарност към нея?
Тя няма никакви основания да ти се сърди,ако опиташ с това момче.Все пак вече не са эаедно,а и дори тя има нов приятел.И все пак,эа да не стане някой фал,педи да предприемеш нещо поговори с нея.Олясни и какво става,че не ти върви с гаджето и имаш интерес към онова момче.Пък ако те нападне или тръгне да ти се сърди,сама прецени какво да правиш.Но според мен няма никакви основания да ти се сърди..
[size=7][b][u]fosse cos