имам си приятел от около година и половина.и наистина много го обичам,но от известно време усещам нещо странно.преди дори да се запозная с сегашния ми приятел си харесвах едно момче ии дори бях предприела някакви крачки към него (разхождахме се няколко пъти,пихме кафенце,non-stop си чатехме и ми споделяше всичко),но се появи сегашния ми приятел и всичко приключи.след това една от двете ми най-добри прителки с която седим на един чин започна да ми споделя че и е симпатичен и постоянно ми говореше за него.дори тръгнаха за нколко дни но тя незнам защо се отнесе много гадно към негоии всичко между тях приключи.това беше лятото.а сега може би защото нещата с приятеля ми не вървят започвам отново да изпитвам влечение към него.приятелката ми си има гадже от един два месеца но тя има странния навик всичко който е била с тях дори само да са и били симпатични никой друг да не може да ги приближава(камо ли приятелка).ако нещата със сегашния ми приятел не потръгнат мисля да опитам с него но се с нея какво да правя