.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

как да го забравя?

всичко си вървеше добре....2 месеца връзка ...два дена под ред аз му а тои не ми отговаряше ...вече две седмици телефонът му е изключен и не ме търси....тои е от друг град....явно не иска вече да сме заедно . всичко започна на шега но аз много се привързах към него...как да преодолея раздялата...какво да направя ...ами ако ме потърси ..да му откажа ли..? моля ви дай те съветче ...
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

na kolko si

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако искаш да го забравиш ще ти трябва време и силна воля.Започни да правиш нещо,което не ти напомня за него.

на 16 има ли значение>?

Град
    *in a pink dream*
    dosta grub , no i pokazatelen nachin da ti pokaje , che veche ne si mu interesna ...azko ti zvynne ne mu vdigai , pone ne i pyrviq pyk , no e hubavo da se izsqsnite kakvo i zashto e stanalo , zada mojesh da prodyljishnapred , a tova koetoti trqbva sega spored men , e nqkoi ot tvoq grad , no ne vednaga . seega izloizai poveche s priqteli i gledai da se razseivash
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    За да го забравиш ти трябва време,воля и желание.Забавляваи се повече и не мисли за него.Според мен ако те потърси не бива да се връщаш при него,защото той дефакто те използва,когато му потрябваш ще те потърси,когато не иска да е с теб си изключва телефона.такъв човек за какво ти е? .Поне според мен е така.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Guest
    Щом не ти пише най-вероятно не те обича . Мила , знам , че е тежко , но понякога се налага да забравяме . Може да ти е трудно ама пробвай.Сигурна съм , че ще намериш в друг човек голямата любов

Немога само да разбера вси4ки жинаги пи6ат 6те го забрави6 не се притеснявай ,а всъщност не се забравят И на мен ми се иска да забравя един 4овек ама нещо ве4е доста време не се получАва изобщо

Град
    Shumen
    Abe ...nese zanimavay s nego ...ne vijdash li kak gadno se e otnes1l s tebe :P ?? Prod1ljavai napred
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

благодаря ви все пак..

Мега фен Аватара на koalka
    Прекъсни си контактите с него, опитай се да не мислиш за него, разсейвай се и така с времето ще отмине...

Повече от фен Аватара на suantito
    Цитирай Първоначално написано от ReFlEcTiOn
    на 16 има ли значение>?
    От каде си

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

не му пиши вече,нито го търси.Да - трудно е но трябва да се продължи напред.Не мисли за него,излизай с приятели,разсейвай се.Ако те потърси не му прощавай - той кво си мисли че можеда си играе с теб и да те прави на глупачка! Успех !
    Мразя чалгата и всички около нея !

избий си го от главъта...

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Прекъсни си контактите с него, опитай се да не мислиш за него, разсейвай се и така с времето ще отмине...
    Така е \/
    So free

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Така е \/
    So free

aaa takvoz povedenie vyob6te ne bih tolelirala zabravi go znam 4e 6te e trudno no vse pak za kvo ti e toi i dr 6te ima

Ne se qdosvai zaradi toq be.Toi 6tom postapva taka zna4i ne te zaslujava.Kato go vidi6 mu pokaji kakvo e zagubil.Az znam 4e 6te te moli da se varne6 pri nego ama ti mu pokaji 4e e mnogo PO drugite deto te tarsqt.Az znam 4e 6te go zabravi6

вече ме потърси , каза че бил объркан незнаел кои път да хване и че до коледа ще мисли и като се видим ще говорим,явно някои го е излъгал...(отново интриги)

Re: как да го забравя?

Цитирай Първоначално написано от ReFlEcTiOn
    всичко си вървеше добре....2 месеца връзка ...два дена под ред аз му а тои не ми отговаряше ...вече две седмици телефонът му е изключен и не ме търси....тои е от друг град....явно не иска вече да сме заедно . всичко започна на шега но аз много се привързах към него...как да преодолея раздялата...какво да направя ...ами ако ме потърси ..да му откажа ли..? моля ви дай те съветче ...
    macka imah absolutno sy6tiq krai s moq biv6 priqtel(toi su6to e ot dr grad)
    tva go prai 6toto ve4e ne iska ni6to da ima m/u vas po dobre go zabravi sled 1 mesec ve4e 6te si go preodolqla spox

Град
    In Devil's Castle
    tova mi zvy4i kato misiqta nevazmojna....nqma kak da go zabravi6,osven ako nikoga pove4e ne go vidi6..slu4valo mi se e mn pati,no s vremeto otminava......
    someone else...

сигурно не е успял да събере сили да ти го каже в очите,друга причина за държанието му..поне аз не виждам!
    Все някога ще го забравиш,все някога ще се появи друг,всичко с времето си...ти си продължавай живота напред...и просто го приемай като че е поредната тинейджърска тръпка...което си е така де!

ako те льже и постоянно ти сьздава интриги го зарежи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си