.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Раздвоен?

Раздвоен?

Преди ви бях написала че искам да докажа колко обичам приятеля си ,зашото си мислех че това е проблема в връзката ни излезе обаче че е друг и тои е предната му приятелка Той е едва ли не раздвоен коя да избере,а през това цялото време уж ние ходим,пишем и излизаме Обаче днес незнам защо но започнах да се замислям дали да не спра изоб6то всякаква връзка с него и да го оставя

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Момент Значи ти ходиш с едно момче,но това момче освен теб има още едно гадже,така ли? Ако е така само ще ти кажа,че няма какво да се замисляш,дали да го оставиш или не,ами направи го зарежи.Този човек,не държи на теб,ако наистина изпитваше чувства към теб щеше да е само с теб,а не с още една.Остави го докато е време,защото после може да съжаляваш и да страдаш мн повече.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

не той не ходи с нея ,ходи само с мен но от три дена излизат на кафе и говорят какво искат един от друг но то пак май е така няма смисъл нали?

Мега фен Аватара на sasha_90
    Зарежи го.Сигурна съм,че другата ако има достойнство и тя ще го остави.Това му се полага.

Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    не той не ходи с нея ,ходи само с мен но от три дена излизат на кафе и говорят какво искат един от друг но то пак май е така няма смисъл нали?
    Значи един вид ти изневерява!?Ми то това е почти същото даже по-лошо .Аз вече си казах мнението в по-горен пост,ако имаше чувства към теб,щаеше да е само с теб.Моето лично мнение е,че трябва да го оставиш,така само страдаш,а той не заслужава сълзите ти.Успех
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Казваш му или да си сяда на дъто или го зарязваш.Той се подиграва с чувствата ти Хич да не съжеляваш,не те заслужава

Мега фен Аватара на koalka
    Знаех си, че не може да е това, от което се притесняваше-показването на чувствата.Просто нямаше логика, след като сте толкова време заедно...
    Остави го, той явно не те заслужава, не заслужава любовта ти.

Razbira se 4e trqbva da skasash s nego .. nikoe mom4e ne zaslujava da go ostavqsh da ti se kachva na glavata i oshte po malko da te laje.. ti ne si dlajna da mu pozvolqvash da se darji po tozi nachin s teb.. trqbva da mu pokajesh 4e si imash dostoinstvo .. !
    Zarejete Lubovta .. PoKaJeTe KraSoTa ! .. Spri Da Povtarqsh Che Si PruV .. Ti Za Mene Si PoreDna StruV !!! ZAREJETE LUBOVTA .. POKAJETE KRASOTA .. VSE EDNO MI E KAKVO E SLED TOVA...

q go zareji toq,se si zaslujava
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

той не те заслужава ! Зарежи го
    Мразя чалгата и всички около нея !

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Много гадно те разиграва и моят съвет е да го оставиш. Не те заслужава. Нали знаеш - "От двата стола - на земята". Знам, че ще ти е трудно, но не ставай зависима от него.
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

[quote="*_krisito_sladuranata_*"]
    Ъъъ мога ли да знам откъде имаш тая информация? Въпреки това ще кажа...по добре си останете приятели разделете се,но си останете приятели...все някога може да ти потрябва...знаеш ли кога ще те засърби пържолата

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Фен
    Град
    До тебе... :)))
    С извинение ти си егаси мазохистката...аз не бих издържала да съм резервен вариант или нещо от сорта..поосъзнай се момиче...той те наранява...може да го обичаш...може да е всичко за теб...но той направо ти се подиграва...така че отваряй си очите и ушите на четири..оставяй го...щом ще те прави на луда...по добрия вариант е да се разделите
    If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
    ------------------
    Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава

е*и му майката, намери си некой по-свестен

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от summer flower
    Казваш му или да си сяда на дъто или го зарязваш.Той се подиграва с чувствата ти Хич да не съжеляваш,не те заслужава
    \/
    So free

ostavi go dokato oshte mojesh .... moq mu dadoh da mi se kachi na glavata....
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

ostavi go dokato mojesh... moq go ostavih da mi se kachi na glavata ....
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от summer flower
    +1

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами не му се навирай в ръцете, но не се и дърпай , като някоя разсърдена кифла. Остави го в този момент да реши коя е по-ценна за него.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

всички сте "за" да го зарежа ама аз като немога .....някак си не ми стига куража....

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    toi e znae li kakvo iska?Qsno ni e na vsichki,che nqma da imash sili ama toi kvo iska da mu se molish li? kashaaaaaa
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Град
    ...Ада....
    всички сте "за" да го зарежа ама аз като немога .....някак си не ми стига куража....
    Еми тогава ще си седиш и ще си ревеш ,ако това искаш остани с него.Ние ти казахме нашето мнение,нататък решаваш ти \/

reji go nqma kvo da mu misli6 toq za kyv se misli razbiram 4e go obi4a6 i dyrji6 na nego no proqvi malko dostoinstvo i go ostavi ili 4aka6 da q nae*e 4e togava

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си