.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Голям фен

между двама

i taka iskam da vi pitam slu4valo li vi se e nqkoi da vi haresva vie da tragnete no v posledstvie da go zareje6 zaradi nai dobriq mu priqtel kam koito ima6 po silni 4uvstva

аз щях да направя тва нещо,но просто сърце не ми даде да скъсам с приятеля си.сега вече сме супер и нямам чувства към най-добрия му приятел
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Голям фен
    i na men mi e slu4valo i mn gadno se polu4ava ne iskam taka

тогава се почувствах ужасно.като чух от приятеля ми-ти с мене ли ще ходиш или с него
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Голям фен

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами да случвало ми се е, излязох с приятеля му и гаджето ми разбра....после скъсахме

Guest
    Щот си курва и не знаеш кво е истински любов да те ебе мъж в гъза това е любов!

Голям фен Аватара на sapphirr
    според мен самата мисъл,4е харесваш гаджето си,а приятелят му -направо го оби4аш,е достатъ4на ,за да ти тежи и да те кара да се 4увстваш виновна.ако въпросния приятел е толкова готин,защо не си му обърнала внимание по-рано .ти по-скоро страдаш от класи4еския синдром "искам тва,дет нямам...искам,искам,искам".
    представи си,обратната ситуация-тогава щеше да искаш 4овека ,който ве4е имаш...или бъркам?

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    бе случвали са ми се подобни неща не е яко хич.. искаш да потънеш в дън земя

Животът е адът описан в Библията!

Ъх...само да ми го направят пак тоя номер и ще я пребия вече...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Не ми се е случвало,но мисля че е супер некоректно и гадно да зарежеш момче и да тръгнеш с най-добрият му приятел,това е мн долно .
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мне ми се е случвало.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

ааа за моя радост никога не ми се е случвало но си представям колко гадно трябва да се чувстваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си