- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момичета !!!
Момичета какво обичате да правите най-много на вашето гадже/мъж ? Пример - свирки и т.н. ???
ot vsichko nai-nai-nai obicham da pravq neshta , koito go vyzbujdat i da go nakaram da si posikanaprimer da go dokosna lekichko TAM uj sluchaino , kogato sme s priqteli navyn ili da go celuvam po-srtastorazpalnicheski
i da mu dostavqm udovolstvie - kakto vikash - svirki i t.n.
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
+1Първоначално написано от miss california
![]()
Ти па кво само спамиш ве ?Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
da go celuvam strastno i dalgo![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,
+1Първоначално написано от miss california
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Много обичам да целував момчетата по корема и гърдите, да се притискам към голо мъжко тяло (естествено, когато и аз съм гола). Свирки... ако си поиска и получа шпакли в замянаХаресва ми да го карам да се побърква от кеф, да му правя готини изненади - например веднъж се "подарих" на бившия си с панделка на врата и му казах, че трябва да ме разопакова.
Ми обичам да го целувам нявсякъде... да усеща духа ми по тялото си....обичам да му доставям удоволствие....обичам да го оставям без думи от страст...мн неща обичам ха
Всичко, което обича.![]()
Да го цункам на гърба точно над дупето . Полудява или по вратлето и най-вече по устата полудява еййй полудяваааа![]()
obi4am kogato zakusnqvame za nqkade i da go suborq na legloto i da go vuzbydq (ne e trydno) sled koeto da my napomnq 4e zakusnavqme i trqbva da vurvim mn se izdrazva no e veselo
![]()
xixi tva mi e specialitet,obache absoliutno vinagi zakysnqvame pri tva stabilno,shtoto i toi hich ne se ostavq lesnu,i nai-nakraq i dvamata iskame sex!!! :PПървоначално написано от bebok
a inache bih napravila pochti vsichko,koeto poiska i koeto mu haresva,zashtoto toi mi e vsichko i absolitno nishto ne e po-vajno ot negu![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Sy6tnost v momenta ti spami6Първоначално написано от Sasho::ohsaS
ne si mai na qsno kakvo 6te re4e "+1"??
o6te ne s1m prail seks no nai mnogo obi4am da mi duhat
Iznasilvaite samo tova koeto se dviji,a kogato stanete na 16 moje da iznasilvate granitogres hmm
Ами той обича всичко, което правя и най-вече начина по който го правя! Просто много се обичаме, а от там нататък всичко е приятно и възбуждащо!!!![]()
Мноого обичам да се прегръщаме![]()
![]()