.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

За момичета !!!

Момичета какво обичате да правите най-много на вашето гадже/мъж ? Пример - свирки и т.н. ???

Град
    *in a pink dream*
    ot vsichko nai-nai-nai obicham da pravq neshta , koito go vyzbujdat i da go nakaram da si posika naprimer da go dokosna lekichko TAM uj sluchaino , kogato sme s priqteli navyn ili da go celuvam po-srtastorazpalnicheski i da mu dostavqm udovolstvie - kakto vikash - svirki i t.n.
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

ne sum momi4e ama nai mnogo obi4am da mi duhat

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от miss california
    da go celuvam po-srtastorazpalnicheski
    +1

Guest
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    +1
    Ти па кво само спамиш ве ?

da go celuvam strastno i dalgo
    ,,,,,,,,,,,,,,,,

ot vsichko nai-nai-nai obicham da pravq neshta , koito go vyzbujdat i da go nakaram da si posika naprimer da go dokosna lekichko TAM uj sluchaino , kogato sme s priqteli navyn ili da go celuvam po-srtastorazpalnicheski i da mu dostavqm udovolstvie - kakto vikash - svirki i t.n.
    +1
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Много обичам да целував момчетата по корема и гърдите, да се притискам към голо мъжко тяло (естествено, когато и аз съм гола). Свирки... ако си поиска и получа шпакли в замяна Харесва ми да го карам да се побърква от кеф, да му правя готини изненади - например веднъж се "подарих" на бившия си с панделка на врата и му казах, че трябва да ме разопакова.

Ми обичам да го целувам нявсякъде... да усеща духа ми по тялото си....обичам да му доставям удоволствие....обичам да го оставям без думи от страст...мн неща обичам ха

Мега фен Аватара на koalka
    Да го целувам.

Повече от фен
    Всичко, което обича.

Guest
    Да го цункам на гърба точно над дупето . Полудява или по вратлето и най-вече по устата полудява еййй полудяваааа

obi4am kogato zakusnqvame za nqkade i da go suborq na legloto i da go vuzbydq (ne e trydno ) sled koeto da my napomnq 4e zakusnavqme i trqbva da vurvim mn se izdrazva no e veselo

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от bebok
    obi4am kogato zakusnqvame za nqkade i da go suborq na legloto i da go vuzbydq (ne e trydno ) sled koeto da my napomnq 4e zakusnavqme i trqbva da vurvim mn se izdrazva no e veselo
    xixi tva mi e specialitet,obache absoliutno vinagi zakysnqvame pri tva stabilno,shtoto i toi hich ne se ostavq lesnu,i nai-nakraq i dvamata iskame sex!!! :P
    a inache bih napravila pochti vsichko,koeto poiska i koeto mu haresva,zashtoto toi mi e vsichko i absolitno nishto ne e po-vajno ot negu
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Sasho::ohsaS
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    +1
    Ти па кво само спамиш ве ?
    Sy6tnost v momenta ti spami6 ne si mai na qsno kakvo 6te re4e "+1"??

o6te ne s1m prail seks no nai mnogo obi4am da mi duhat
    Iznasilvaite samo tova koeto se dviji,a kogato stanete na 16 moje da iznasilvate granitogres hmm

Ами той обича всичко, което правя и най-вече начина по който го правя! Просто много се обичаме, а от там нататък всичко е приятно и възбуждащо!!!

Мноого обичам да се прегръщаме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си