.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 162

Hybrid View

spider1280
    Guest
    Имам един въпрос. Знам че е тъп, но !Здравей те ! Не знам темата дали е за този раздел но, на скоро опитам амфети но вчера развих някаква инфекция на окото и сега трябва да хода на очен лекар, но въпроса ми е ако ми погледне зениците няма ли да разбере че съм пипал???

Цитирай Първоначално написано от spider1280 Виж мнението
    Имам един въпрос. Знам че е тъп, но !Здравей те ! Не знам темата дали е за този раздел но, на скоро опитам амфети но вчера развих някаква инфекция на окото и сега трябва да хода на очен лекар, но въпроса ми е ако ми погледне зениците няма ли да разбере че съм пипал???
    Не само въпросът е тъп, но и ти самият!

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Здравейте!
    Днес за първи път опитах трева,но бе само една дръпка,след което имах учестен пулс,треперене,пресъхване на устата и имах чувството,че се парализаирам.Преди това не бях спала и яла,може би,24 часа.
    Никога преди това не съм употребявала подобни вещества,беше просто от любопитство.Възможно ли е само от 1 дръпване да се получи следния ефект или може би се е получило не само от нея,а и от факторите,казани по-горе.

Моля,преди да изкажете мнението си да се абстрахите от моралните коментари,които са ми пределно ясни.

Благодаря предварително!

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Не се филмирай... пушила си един път трева и вече те тресе и халюцинираш и виждаш зелени човечета... стига филми, бе хора.. се едно сте се бОли във вените
    Да, нормално е да ти пресъхне устата

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от TaniTa93 Виж мнението
    Здравейте!
    Днес за първи път опитах трева,но бе само една дръпка,след което имах учестен пулс,треперене,пресъхване на устата и имах чувството,че се парализаирам.Преди това не бях спала и яла,може би,24 часа.
    Никога преди това не съм употребявала подобни вещества,беше просто от любопитство.Възможно ли е само от 1 дръпване да се получи следния ефект или може би се е получило не само от нея,а и от факторите,казани по-горе.

Моля,преди да изкажете мнението си да се абстрахите от моралните коментари,които са ми пределно ясни.

Благодаря предварително!
    Вероятно е допринесла, учестява пулса и сваля кръвното. Но или е от обстоятелствата, или си предразположена към такива проблеми, тоест имаш си по принцип сърдечни проблеми.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

spider1280
    Guest

didi_dyl
    Guest
    Zdraveite,napravih si registravciq za da mi dadete nqkakav savet,taka vzimala sam vsqkakav vid digashti narkotici v prodaljenie na 3-4godini...i izvednaj se slychi nai-strannoto neshto..edna vecher reshih da Pafkam kozec..i izvednaj mi se slychi neshto podobno kato visoko kravno po tochno naprejenie v cqloto tqlo silno glavobolie i sqkash se zadyshavah...reshih che e ot samata treva,no mai ne e taka se slychi i sledvashtiq pat makar che bqxa razlichni sortove,hvana me strax i panika...kazah si zaboga tova e moeto hobi to mi dava spokoistveto sled natovareniq den zashto?..sled izvesno vreme nqkade sled sedmica odarih edna cherta koka savsem malka..tqloto mi zapochna da treperi kakto kogato ti e stydeno beshe strahno otnovo..zashto taka se slychva ne sam novobranka v tazi oblast...daite savet ,sama li si go vkarvam toz film...?

MillR
    Guest
    Тук може да получите професионална помощ и консултация, ако се безпокоите, че вие или ваши приятели сте зависими -
    http://solidarnost-bg.org/terapevtitchna_programa/bg
    Асоциация „Солидарност” работи на територията на град София с наркозависими (хероин, амфетамини и др.опиати), както и със зависими към алкохол и хазарт. В допълнение към терапевтичната програма предлага също и предварителна работа за подготовка за програмата, както и ресоциализация след излизане от програмата. Програма "Солидарност" е дневна терапевтична общност, създадена през 2003 г. и е с голям опит във възстановяването от хероинова зависимост.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MillR Виж мнението
    Тук може да получите професионална помощ и консултация, ако се безпокоите, че вие или ваши приятели сте зависими -
    Асоциация „Солидарност” работи на територията на град София с наркозависими (хероин, амфетамини и др.опиати), както и със зависими към алкохол и хазарт. В допълнение към терапевтичната програма предлага също и предварителна работа за подготовка за програмата, както и ресоциализация след излизане от програмата. Програма "Солидарност" е дневна терапевтична общност, създадена през 2003 г. и е с голям опит във възстановяването от хероинова зависимост.
    хахахаха
    съюз на пивоварите дарява пари, за да се лекуват алкохолици
    Никъв опит нямате, продавате метадон и щавите родителите на децата с празни обещания

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Цитирай Първоначално написано от MillR Виж мнението
    +

Малко по-голям съм и мога да Ви споделя какво се случи след училище при мен.

Всички мои приятели, които са взимали наркотици дори и леки такива като трева пропаднаха. Всички работят мизерна работа за по 600 лева и едвам свързват двата края. Развалиха си животите.

Другите ми приятели, които стояха далеч от наркотиците и си учеха, спортуваха и се забавляваха сега имат 100 пъти по-добър живот. Изкарват по хиляди левове на месец, ходят си на почивки, забавляват си се и всичко им е наред.

Моят съвет е стойте далеч от наркотиците. Може да е кофти ако всичките Ви приятели го правят. Ще се почувствате изолирани и сами, но по-добре да бъдете сами отколкото в такава компанията. Стойте далеч. Животът се променя и след няколко години ще се много много по-напред в живота от тях.

Супер фен
    Здравейте!
    Ще споделя и моя опит с наркотиците. В периода 20-22 годишна възраст пафках тревица доста често. Един ден с аверите пушим и оставам да спя там, другия ден съм си вкъщи и така 2 години. Беше ми изключително готино да се напушим, да говорим всякакви глупости и да се смеем на такива. Обаче идва един момент, в който хората(изключаем аверите) започват да виждат някаква промяна в теб. В моментите, в които си бях вкъщи постоянно бях заспал, с едни торбички под очите, без особен живец и енергия. Абе накратко отстрани не бях същият човек, който съм бил преди да започна да пуша трева редовно. От година вече някъде пуша изключително рядко, на 4-5 месеца ей така си дърпам 2-3 пъти на някой купон и това ми стига. Виждам промяна в себе си, не съм толкова скапан, имам желание да правя разни неща, различни от това само да се напушвам(защото в този период само за това мислех).
    Употребявал съм пико, екстази и кристали също, но по един път от тези трите. Като спуках капиляр от една линия кристал леко се стреснах и приключих и с тези неща.
    Главната причина да приключа с пушенето е, защото започнах да осъзнавам, че не го правих само за да ми е готино и забавно, а и за да избягам от реалността и проблемите, които имах. Това беше момента, в който осъзнах, че трябва да се поспра. Когато човек използва наркотиците, за да избяга от собственият си ад и реалност нещата отиват на зле. Сами и по напълно адекватен начин трябва да се справим, без да търсим лесния начин на бягство. ( Също започнах да имам отвратително сърцебиене, когато се напушех )
    Та, какъв е извода от всичката тая работа. Аз не съм против пушенето на трева, тя влияе на всеки човек различно, обаче във времето ти изкривява мисленето и адекватната гледна точка. Особено с боклуците, дето продават тука в БГ човек не може да се наслади и на качествена трева. Не е лошо човек да пробва различни неща, но е лошо да прекалява.
    Хубава вечер!

Град
    •••Пловдив•••
    Не те просто разнообразяват купона ..

Цитирай Първоначално написано от deFakto
    Не те просто разнообразяват купона ..
    +1
    Вече ми писна!

Da imam da šmrčem da mi bude mnogo lepo!АНТИ ДРОГА КАМПАНИЯ 2009!прключи, откриха трупа, няма да има великден!

Голям фен Аватара на CTOMAHA
    Град
    МОМЧЕ СЪМ
    Такива неща не съм използвал не използвам и няма да използвам
    Срещам кучка ''чука ми се,,да я черпя аз япитам...
    тя ми вика ''Искам и си клати задника във ритъм"

taq tema zvu4i se edno si4ki ZA narkoticite

Само тревичка, и то от време на време. Един голЕм к*р за всички други наркотици и за тези, които ги изполват !!!

Град
    In my own world
    Никога не съм пробвал, а и в близкото бъдеще не смятам да го правя. Единствено цигара съм опитвал, много отдавна, но също не ми хареса. Нямам нищо против хората които пушат и пият по малко, но тези дето си съсипват здравето с по-силни наркотици .. е, тяхна си работа. Но използваш ли какъвто и да е наркотик, след 5 години вече не си човек. Не си и никога повече няма да бъдеш. Човек пристрастил се веднъж вече е свършен. Ваша си работа.
    I can't escape myself.
    So many times I've tried,
    but I'm still caged inside.
    Somebody get me through this nightmare,
    I can't control myself .

Тревата попринцип не е вредна нито можеш да се закчиш за нея се пак не се прави по някфи лаборатории както другите ... амфетамините също не са силен наркотик но вече за другите наркотици не може да се каже същото....

Фен Аватара на DoYouLoveMe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ligochka
    ужас

Град
    Асеновград
    Пушете , пийте .. дрогирайте се и това е
    Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
    Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
    Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
    Pitbull - I Know , You Want me
    Pitbull feat. Lil Jon - Toma
    Inna - On and On

Цитирай Първоначално написано от Sevgincho
    Пушете , пийте .. дрогирайте се и това е
    Забрави да добавиш- "и се обрязвайте".

Цитирай Първоначално написано от pandiz4o0
    Тревата попринцип не е вредна нито можеш да се закчиш за нея се пак не се прави по някфи лаборатории както другите ... амфетамините също не са силен наркотик но вече за другите наркотици не може да се каже същото....
    Начертай си 2-3-4-10-20 магистрали иии за около 1 час ги дръпни.. ии пак ми кажи че амфетамините не са силен наркотик.. нищо не е силно ако се използва в номрмални дози.. то и бирата е полезна ама като изпиеш 5-6 галона или там по колкото пиете май не става полезна само за бъбреците ми и за меките движения в краката .. ;дд

Няма леки наркотици.. има нормални дози..

не смятам че с наркотици копона ти става по интересен или нещо такова.. ако ти сам не мое си го напраиш весело.. тъпо за теб.. на всеки може да му е готино по един или друг начин.. ако вашия е с наркотици жалко че си пропилявате най хубавите години по тоя начин ..

Айй със здраве ии приятно ви друсане по ъгълчетата.. ии големите копони до 8 часа..
    * Когато сърцето крещи,а разумът си запушва ушите...когато сълзите напират,а клепачите - съпротивляват,когато гласът се сподавя,а мислите витаят... тогава!

Голям фен Аватара на 24white24
    Цитирай Първоначално написано от SinTeTichnaTaaa
    Цитирай Първоначално написано от pandiz4o0
    Начертай си 2-3-4-10-20 магистрали иии за около 1 час ги дръпни.. ии пак ми кажи че амфетамините не са силен наркотик.. нищо не е силно ако се използва в номрмални дози.. то и бирата е полезна ама като изпиеш 5-6 галона или там по колкото пиете май не става полезна само за бъбреците ми и за меките движения в краката .. ;дд

Няма леки наркотици.. има нормални дози..

не смятам че с наркотици копона ти става по интересен или нещо такова.. ако ти сам не мое си го напраиш весело.. тъпо за теб.. на всеки може да му е готино по един или друг начин.. ако вашия е с наркотици жалко че си пропилявате най хубавите години по тоя начин ..

Айй със здраве ии приятно ви друсане по ъгълчетата.. ии големите копони до 8 часа..
    А хероина и той ли в нормални дози не е тежък наркотик !?!?!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си