- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- За наркотиците!
абеее ако джама в БГ беше истенски щеше да има доста повече измрели .
За ПРИСТРАСТЯВАНЕ няма кво да говориме . То всичко е от психиката както е казано по-горе . Аз съм пристрастена съм шоколад , кафе , цигари ... щото съм така настроена психически вече . Ама ако спра шоколада обаче няма за изпазна във физическа абстиненция , а във психическа , която не е и по-хубава реално погледнато . От амфетамина (т.н на жаргон - джам) може лесно да се достигне до т.н амфетаминова депресия . Това значи , че след като попаднеш под зарибявката* но джама, която при някои идва доста лесно и когато го спреш след дълъг маратон от 2-3 месеца прим. и вече това което ще ти даде джама а именно - енергия , ентусиазcъм, бодрост , креативност в идеите които ще ти идват , изчезне на тяхно място ще се появи - депресия , як непукизъм към всичко, света ще ти се стори доста тъпо място .. кофти филм казано по нашенски . Тогава може пак да се подхванеш на линията . Разбираш ли ? Психиката ти свиква с нещо и когато спеш да и го даваш тя се чувства зле , докато не го получи пак и така се вкарваш в тунелите на собственото си съзнание . ;]
не е готина работа има къде- къде по хубави на наркотици от джама . Неговото предназначение е за партита ... и бих споменала например... амфетаминовата концентрация ахаха ама ше спирав до тук че ... нее е добре .
Бъди любител не редовен потребител и сичко е ок .
*зарибявка - лесно се заиграваш , НЕ пристрастяваш (на физично ниво).
който търси - намира . ^^