.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 162

Hybrid View

Голям фен Аватара на Leticcia
    Аз си имах една приятелка, която беше пристрастена към наркотиците(предимно хероин и то в големи дози).Един ден тя не дойде на училище и разбрах, че се е дрогирала до смърт и живота и виси на косъм.Лекарите успяха да спасят живота и и тя замина в чужбина за лечение.Беше много различна, когато се върна и се радваше на живота, но още ми каза, че изпитва още онова зверско желание и дори може да усети миризмата на наркотиците, която витае във въздуха :O Аз лично НИКОГА не съм пробвала, нямам си и понятие, а и не мисля, че е редно, защото, ако започнеш веднъж, няма да можеш да се излекуваш напълно...
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

Цитирай Първоначално написано от Leticcia Виж мнението
    Аз си имах една приятелка, която беше пристрастена към наркотиците(предимно хероин и то в големи дози).Един ден тя не дойде на училище и разбрах, че се е дрогирала до смърт и живота и виси на косъм.Лекарите успяха да спасят живота и и тя замина в чужбина за лечение.Беше много различна, когато се върна и се радваше на живота, но още ми каза, че изпитва още онова зверско желание и дори може да усети миризмата на наркотиците, която витае във въздуха :O Аз лично НИКОГА не съм пробвала, нямам си и понятие, а и не мисля, че е редно, защото, ако започнеш веднъж, няма да можеш да се излекуваш напълно...
    Тази история си е наистина плашеща.. Наистина нямам намерение да пробвам какъвто и да е наркотик просто от любопитство.. А относно тези, които го правят за забавление..Според мен човек може да се забавлява и да си направи кефа и без да пуши, шмърка и пие хапове (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си