.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Крадли на приятелки

Здравейте!Аз и сегашната ми най-добра приятелка Есин се запознахме в шести клас и от тогава станахме най-добри приятелки.Проблемите ни започнаха от втория срок на учебната година на шести клас.Тя малко се отдалечи от мен и започна да дружи с едни момичета метълки няма да споменавам имената им.Постепенно едната от метълките която япознавам още от детската градина иза която си мислех всичко най-добро и найх-хубави чувства,мислех че ми е приятелка започна да иска тя и моята прияелка да са най-добри приятелки...
    И оттогава почнаха проблемите-караници,викове,аз изпадах в нервни изблици...Беше ужасно направо..
    Тогава не знам как нещата се оправиха и двете нали оправихме се и момичето не ни безпокоеше.
    Обаче тази година...В началото на срока започна едно дърпане и бутане за моята приятелка и аз оставах все сама.Приятелката ми бешеясно че не искаше да е с тях,а с мен а ао тя не отидеше с тях аз ставах най-лошата защото излизаше че не съм япускала исе почваха едни пазарлъци...
    Сега сме добре,но някой от приятелите ми казват да я зарежа,други да съм с нея...
    Аз искам да сме заедно аз и тя двете само аз и тя всичко да екакто преди,както беше в началото и тя и аз го искаме!!
    Посъветвайте ме какво да правя,какво бихте направили в моя случай,да я зарежа или да продължа с нея??

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Щом и тя иска да сте заедно няма смисъл да ходи при метълките,но пък ако иска и да е с тях и да е с теб Следващия път като остане с теб и онея почнат да ти викат закво не я пускаш нека приятелката ти да каже,че тя сама е решила да остане и т.н..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Ами, то най-добрите приятелки не стават най-добри просто за един ден и все пак, ако наистина много си я обичкаш, си остани с нея. Ако тя не иска-недей. Зависи от това как се чувствате и двете. Ако все още мислите и чувствате, че сте най-добри приятелки, си бъдете такива и не давайте на нищо и никой да развали приятелството ви.
    We all have problems, mine are just more important than yours.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Ами приятелките ти искат да я оставиш,а ти какво искаш?
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    ni6to ne razbrah
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Ако знаеше какво означава думата ПРИЯТЕЛ с истинското и значение,щеше да знаеш,че това между теб и това момиче изобщо не е приятелство...
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
    Ако знаеше какво означава думата ПРИЯТЕЛ с истинското и значение,щеше да знаеш,че това между теб и това момиче изобщо не е приятелство...
    дори и да звучи малко грубо това е така!!! \/

Гадно е така, ако мислиш, че има др подходящо момиче, с което да си станете близки фр, по-добре ще е с него

Знам много добре че тя не ми е истинска приятелка,но аз искам да сме.
    Тя избра мен вместо тях смятам че е направила добър избор защото чух от един човек че тези момичета са много...пропаднали,дотолков а че сестрата на моята фр-те са две близначки ама не си приличат е започнала да краде от магазините
    Според мен ще останем заедно и те ще ни оставят...
    А какво искам ли?Аз искам да сме заедно-май някой беше питал от тука.

Мерси все пак са съветите \/

Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
    +1 nameri si nova priqtelka tazi ne stryva ili i kaji da izbira m/y teb i drygoto momi4e ne moje da si posredata i v moq ima6e takava sityaciq za edno momi4e koeto v kraina smetka otide pri ednite ..

Повече от фен
    Така:
    1-явно тя не ти е истинска приятелка щом се е карала с теб заради тях. Нормално е да има интриги, но не е нормално твоята приятелка да се поддава на тях.Не зная но лично според мен това не е истинска приятелка.
    2-какво те интересува мнението на другите.Ти сама трябва да решиш искаш ли да я зарежеш.Помисли дали това е най-близкия ти човек или не.Не слушай другите а сърцето си.Защо питаш нас, реши ти, това е единствения начин.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си