- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голяма каша стана...
Zdr.. snoshti mi se sluchi neshtoo adski gadno i reshih da poiskam nqkoi dryg savet 4e sq neznam az li sam vinovna ili ne ?.. Nai dobrata mi prIqtelka mi kaza po skype 4e poveche nqma da izliza s kompaniqta zashtoto neiskala da me vijda i trqbvalo da e dalech ot men.. prostoo ostanah bez dumi.. popitah q kva e pri4inata.. i tq mi kaza 4e gadjeto i s koeto sa zaedno ot 7 meseca i e kazalo 4e ispitva nqkakvo privlichane kam men i ako se zasili shtql da skasa s neq .. i zatova neiskala poveche tq i toi da izlizat s nas za da moje toi da e dale4 ot men
.. Kazah i 4e ako e taka po dobre az da spra da izlizam s kompaniqta.. no tq kaza da si ostana .. mnogo me zabolq.. Vinagi kogato te dvamata izlizat s nas toi me gleda nqkak stranno .. usmihva mi se.. pravi mi komplimenti.. no az po4ti nikakvo vnimanie ne sam mu obrashtala.. I nqmam nikakvo obqsnenie za tezi negovi 4uvstva.. kato az dori ne govorq s nego.. ! Mnogo mi e machno 4e priqtelkata mi nqma da izliza poveche s nas .. prosto ot vsi4kite mi priqteli tq e edna ot tezi priqteli na koito vinagi moga da raz4itam.. Nz kvo da napravq.. vsi4ki mi kazvat da zabravq za neq shtom e postapila taka zaradi edno mom4e.. i 4e kato osaznae 4e priqtelite sa po vajni pak she se varne pri nas .. :P kajete mi neshto plss.. za da razbera az li imam vina..
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Zarejete Lubovta .. PoKaJeTe KraSoTa ! .. Spri Da Povtarqsh Che Si PruV .. Ti Za Mene Si PoreDna StruV !!! ZAREJETE LUBOVTA .. POKAJETE KRASOTA .. VSE EDNO MI E KAKVO E SLED TOVA...