Вчера без да исках се изгорих леко по лицето с маша..сега седи като белег..Чудя се как да го премахна...Съвети някви?
А другия ми проблем е ,че след малко излизам ... ще ходя на дискотека,но не мога да изляза с този белег..и се чудя дали ако използвам фон дьо тен ще навреди нещо на белега :/
Babble, Babble, Bitch, Bitch...
Rebel, Rebel, Party, Party
Sex, sex, sex, and don't forget the violence..
Blah, blah, blah got your lovey-dovey sad and lonely...
и аз съм имала такова нещо ,но от пресаще ти мине до няколко дни
а фон дьо тена няма да ти навреди нали затова е направен да закрива нежеланите белези и т.н
![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,
Мажи мястото с хидратиращо кремче, ще изчезне за няколко дена, ако става дума за малък белег. Фон дьо тенът не вярвам да навреди особено на засегнатото място.
Намажи мястото със някакъв медикамент за изгаряне ( аккъвто и да е и тези за изгарян от слънце вършат работа ) и не ти пречи отогря да слошиж фон дьо тен .
Има един крем, който е много ефикасен при изгаряния и премахване на белези. Казва се "Витасин". На мен ми е помагал, но гадното е че е много мазен и мирише гадничко, затова аз си го мажех със салфетка.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Мажи го с някакво кремче,кремчетата винаги помагат в такива ситуации![]()
и аз съм доволна от този кремПървоначално написано от KaTinCeTy
![]()
![]()
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!