.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Проблем ли е?

zdraveite,sajalqvam ako vaprosa mi stori tup,no se nadqvam 4e 6te ima hora,koito 6te mogat da mi pomognat.Zna4i problema e sledniq:s priqtelq mi predi sedmica pravihme seks,prezervativa se skasa i az na dr den pih eskapele,sega edna sedmica sled tva mi doide,ako moga taka da se izrazq za6toto bqha samo nqkolko kapki,o4akvah 4e 6te prodalji ,no ne stana taka,tova kakvo zna4i?problem li e?? molq vi kajete mi

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

ми аз мисля,че не е проблем
    ,,,,,,,,,,,,,,,,

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Emi ima versiq da ti se e obyrkalo si4ko ot hap4eto i za tova da e imalo samo tolkova malko kryv ,a drugoto ,koeto e 4e moje da ti doide o6te 1 pyt ,6oto maika mi mn pyti ot protivoza4ata4ni i idva po 2 pyti i ediniq pyt ei taka kato na tebe

Град
    na onq svqt

Re: pomognete spe6no

abe kak gi kasate tiq prezevtivi ????? az s nokad edvam go skasah {nali da se ybedq 4e sa zdravi} savsem seriozno pitam ???

a ima li veroqtnost da sam zabremenqla,toi ne svar6i v men,no za po golqma sigurnost glutnah eskapel pak i taka me posavetvaha v aptekata

Цитирай Първоначално написано от nata6ka
    abe kak gi kasate tiq prezevtivi ????? az s nokad edvam go skasah {nali da se ybedq 4e sa zdravi} savsem seriozno pitam ???
    da ti obqsnq li kak gi kusat za6toto sum siguren 4e si probvala samos nokat

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    ami pyrvo se nauchete da si slagate kakto trqbva prezervativite i sled tva samo shte kaja,che eskapele ne e vitamin c i nqkak si ne mislq,che trqbva da se pie za shtqlo i ne shtqlo
    a do avtorkata na temata,na kolko god si ?
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Мега фен Аватара на koalka
    Не е проблем, нищо, че е било няколко капки, а и щом си взела хапче - не се притеснявай.

Град
    In your dreams ;)
    emi kofte e,shtoto oshte hormonite ti bushuvat i s tva hapche vsichko super mn se obyrkva,predi dve god mi se naloji da piq takova(togava postinor) i dosega oshte ne mogat da mi se opravqt neshtata,predi okolo 2 mes nqkyde mi se stabilizira cikyla,inache mi idvashe super na nikyde...
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

Град
    na onq svqt
    Цитирай Първоначално написано от serenity3
    da ti obqsnq li kak gi kusat za6toto sum siguren 4e si probvala samos nokat
    ne sex pravq ama nali ako moga da kaja i vaginata na jenata i penisa na maja ne sa ostri za tova dadoh primera s nokada. ta ne moga da razbera prezervativite sa mn rateglivi .za tova ne moga da si go obqsnq

Град
    Асеновград, България
    Ескапел може да разстрои и измести цикълът, нищо ти няма!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Не е проблем, това се дължи на хапчето.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    emi kofte e,shtoto oshte hormonite ti bushuvat i s tva hapche vsichko super mn se obyrkva,predi dve god mi se naloji da piq takova(togava postinor) i dosega oshte ne mogat da mi se opravqt neshtata,predi okolo 2 mes nqkyde mi se stabilizira cikyla,inache mi idvashe super na nikyde...
    Точно сега бушуват хормоните и което момиче да пие такива неща може да се обърка нещо и да доведе до неприятности във организма много почнахте да се ебете малките и почнахте да късате презервативи от коиси купувате от 20 ст Я се стегнете малко тука всеки къса

a ima li veroqtnost o6te da sam zabremenqla? i iskam da popitam moje li da stane nqkoi gaf ot oralen seks

Няма вероятност да се бременна..щом си пила хапче спокойно.И на мен ми се наложи да пия преди време и ми дойде за 2 месеца 4 пъти..това е от хапчето то е на хормонална основа и затова всичко се обърква,няма защо да се притесняваш след 1 месец ще ти се нормализира пак цикъла

Да беее, и аз туй съ питам как става тоя номер

a koga trqbva da o4akvam sledva6tata menstruaciq?

Спорет мен няма проблем .... Така е зараи хапчето ( то много разбазиква хормоните) спокойно..

Град
    Plovdiv
    nqma ot ka kvo da se pritesnqvash

Град
    In your dreams ;)

Цитирай Първоначално написано от Eli>>>

Да беее, и аз туй съ питам как става тоя номер
    Ami to problema e,che te ne mogat da gi slojat kakto trqbva,a ne che prezervtivite lesno se kysat...

Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от megitooo
    a ima li veroqtnost o6te da sam zabremenqla? i iskam da popitam moje li da stane nqkoi gaf ot oralen seks
    Milichka ti razlika m/u sistemite v choveshkiq organizym pravish li ? Ako ne,da ti obesnq,che ima golqma razlika m/u polova i hranosmilatelna sistema...
    http://body.dechica.com/reproductive.htm Polova sistema !
    http://body.dechica.com/digestive.htm Hranosmilatelna sistema !
    Sega te ostavqm sama da precenish mojesh li da zabremeneesh chrez oralen sex ...

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Цитирай Първоначално написано от megitooo
    Milichka ti razlika m/u sistemite v choveshkiq organizym pravish li ? Ako ne,da ti obesnq,che ima golqma razlika m/u polova i hranosmilatelna sistema...
    http://body.dechica.com/reproductive.htm Polova sistema !
    http://body.dechica.com/digestive.htm Hranosmilatelna sistema !
    Sega te ostavqm sama da precenish mojesh li da zabremeneesh chrez oralen sex ...
    hubav post dano ima poe4ko takia

nqma pr ot hap4eto e a koga da 4aka6 sl menstryatsiq emi..... kogato doide

otnovo sam pritesnena dnes hodih do taoletna i izleze 4asta ot skasaniq prezervativ,az misleh 4e ne e ostanalo ni6to v men,ot slu4kata sas skasaniq prezervativ minaha dve sedmici i 4ak tolkova kasno da izleze,za6to taka? a i karveneto koeto imah sled eskapel moje li da ima ne6to ob6to s prezervativa?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си