.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 73

Hybrid View

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    И кво стана колко ще ни орежат от ваканцийте?
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Оф ми те ваканции за чудо и приказ , като ни ги орежат ние кво ще правим ?
    Е*а си , знаех си , че и каквото и да се споразумеят ние губим.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Град
    София
    Еми да , защото през цялото време никой не помисли за нааасс ...само пари...пари...париии а ние пасти да ядем (аа не чакайте няма да имаме време за да ядем ) ;(
    На умен човек - говори веднъж , на глупав - въобще не говори !

Vie ludi li ste da iskate daskalo boje moi.. ujas ne mi se xodi gram na daskaloo : ( ;(

Все още не е сигурно. Погледнете тук за повече инфо. Между другото, смятам, че не е справедливо да ни режат от ваканциите, защото в крайна сметка, никой не е карал учителите да стачкуват толкова време... Във Варна вече имаше един ученически протест, нищо да има и втори...

141. - 26.10 23:56 - Синдикатите ни предадоха!
    От: даскал
    Синдикатите нямат право да подписват нищо, без изришното одобрение на всеки учителски колектив. Това споразумение е същото, като предишното, което вече не бе прието. Новината се хвърля тази вечер, за да манипулират предизборно, а в понеделник ще стане ясно, че идеята на правителството е отхвърлена."
    =D .......

Можеш ли да дадеш линк към това, което си цитирал/а.
    Благодаря ти предварително.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от blacki
    141. - 26.10 23:56 - Синдикатите ни предадоха!
    От: даскал
    Синдикатите нямат право да подписват нищо, без изришното одобрение на всеки учителски колектив. Това споразумение е същото, като предишното, което вече не бе прието. Новината се хвърля тази вечер, за да манипулират предизборно, а в понеделник ще стане ясно, че идеята на правителството е отхвърлена."
    =D .......
    Знаеш ли, има смисъл.
    Първанов за какво се показа иначе.Учителската стачка им проваля европеизираните избори.Надеждата умира последна.Вярвам, че учителите няма да се предадат.

Ето едно мнение, което намерих в форума на учителите и линк към него.

Цитирай Първоначално написано от Glamour_girl
    Можеш ли да дадеш линк към това, което си цитирал/а.
    Благодаря ти предварително.
    http://www.dnes.bg/article.php?id=42997&page=2#comments
    razgledai i drugite stranici

Жалко бях се настроил и тази семица да имам само курсове,сега нз дали ще намеря пътя до даскало

KРАЙ!!! Никога не съм вярвала колко ще се раздвам че почваме училище!!!НАЗДРАВЕ на всички!!!Дано подпишат и най-сетне почва ДАСКАЛО

Правителството клекна най-сетне.

Мега фен
    Град
    София
    [b] Нищо не е свършило! Това е проек за споразумение, под който трябва да се подпишат учителите. Те разбира се, няма да го направят, следователно стачката не е свършила. Това е предизборен ход, учителите ще си кажт мнението чак в понеделник, когато изборите ще са минали. За съжаление, моята прогноза е, че и другата седмица няма да се учи!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Радвайте се,радвайте,ся ще ви излезе през носа :P ...Както и на мен де... Наистина най-доброто решение беше анулиране на годината но... Честито ви... Спукайите се от учене са! :P
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Много се радвам,че всичко е свършило.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

да ви кажа говорих с една даскалка и тя каза че в училище има предвидени около 10 дена за спортни празници ексйурзии и т.н.т. и каза че тях ще ни ги вземат сигурно и ваканциите ще ни отрежат абе мн гадно стана и за мен бше най добре анулиране на годината или поне неа изпитите и матурите (7 клас сам ) ама то са те (даскалите ) я надробиха а ние ще я духаме

Супер фен Аватара на kindergarden
    не искам не е честно за какво въобще стачкуваха не получиха исканото,а само ни докараха до тва положение ся ше зубрим кат улави

Не мисля ,че е заради изборите...!
    Смятям ,че учителите трябва да подпишат
    Трябва да направят компромис, ако не за някого друг , поне за децата и многото родители, които нямат на кого да оставят децата си

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    Цитирай Първоначално написано от FRIEND_1
    Не мисля ,че е заради изборите...!
    Смятям ,че учителите трябва да подпишат
    Трябва да направят компромис, ако не за някого друг , поне за децата и многото родители, които нямат на кого да оставят децата си
    ами то в даскалото се ходи да се учи а не да го използват като 'забавачка'
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

дано тази стачка да приключи наистина, че вече ми омръзна. Ама те учителите хубаво се насолиха. Предложиха им 650 лв и са напрайха на ударени (или може би синдикатите са по-виновни) сега им предлагат 80 лв увеличение и има споразумение....както и да е. Ама те учителите хич не се усещат, че вече имат 1 месец неплатен и съботите които ще учим (евентуално) или ще ни скъсят ваканцията... и в двата случея всички сме набутани!! Баси мизерията

най-сентееееее дано само това да е вчрно, че по новините казаха, че утре на обяд ще се разбере..
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

Преди малко говорих с класната и нейните думи бяха"процентите са същите като миналата седмица ." Как мислите хора дали след като миналата седмица отхвърлиха това споразумение тази седмица ще го подпишат?

Супер фен
    Град
    в килера
    Цитирай Първоначално написано от kahn
    Преди малко говорих с класната и нейните думи бяха"процентите са същите като миналата седмица ." Как мислите хора дали след като миналата седмица отхвърлиха това споразумение тази седмица ще го подпишат?
    в дир.бг четох че са ги заплашили ако не подпишат да смъкнат от 40 или нз колко процента на 20 - 30%

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си