- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Има споразумение
ами нз ,но това е положението май до коледа няма да сме на даскало ,така го виждам аз.Първоначално написано от zloto
...
![]()
Nz oba4e mai 6e trugneme na daskalo ot ftornik 6tot vse pak sindikatite sa podpisali ,a minaliq put sindikatite nebqha podpisali(pone taka razbrah az)![]()
![]()
![]()
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
оле отсега предусещам скандали с учителките за прекалено многото материал и още повече че мойта по БГ има някъв комплекс за времето и никога не и стига , та си представям сега кво ще е ... някъв ад ... само едно знам , че ако почнат да преподават по няколко урока наведнъж ще си имат големи проблеми![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Не можем да го измислим...
Утре ще стане ясно![]()
Ееее не мис е хо изобщо![]()
![]()
Ееее не мис е хо изобщо![]()
![]()
Доколкото подочух..ще ни посъкратят ваканцийте заради пропуснатото,което определено не е добре..има вариант и да учим през уикенда..![]()
---Маската прикрива лицето ти...---
---Но не и сърцето ти---
da we ostava da ni nakarat i prez subotite da u4ime ne stiga 4e nqmame i gram vina 4e typite u4iteli ve4e po4naha da se izlagat,pa i prez sybotite da u4im
a tova 4e ministyra e tolko zle 4e ne vzeme da uveli4i nai-setne zaplatite pak nie 6te si go otneseme.durjavata ima pari samo deto gi skriva....
DOLU Vyl4ev![]()
още нищо не е сигурно.вчера говорих с майката на една моя приятелка(а майка й е учителка ) и тя ми каза , че учителите не са съгласни с това споразумение, което според тях е подигравка и ще продължат напред след изборите и ще има преговори! поне за нашия град , но не мисля , че и в дпугите градове ще се отличи решението ! последната дума е на учителите ! да има предложение за споразумение -като миналата седмица , но липсва подпис , а това е от особено значение ! няма да ни орежат от ваканциите -не се безпокойте ! комитетът на родителите е споразумял да няма орязване на ваканции и учене в съботните и неделните дни ! има надежда за още почивка ! njoY people !!!
Ох, и на мен как не ми се почва, ако знаете...
А и свикнах така, без училище.Но се налага да се учи, а сега не знам какво ще правим...
Няколко въпроса от къде разбра ,че ще има инфлация ?Колко е инфлацията за тази година,въпреки че не са вдигани никакви заплати?Първоначално написано от Miss~Cherry
Явно серГЕЙ и компания добре се справят с манипулацията.
Първоначално написано от find_m3
Хах..еми ще чакаме до 1 и 30 и ще видим.....![]()
![]()
Don’t you wish you were unborn again
Just for a minute
Just for a minute more
Ти изобщо не си наясно, аз да ти кажа! Не сме на даскало, щото 55 процента от учителите не са съгласни. Разбира се, че ще ни орежат ваканциите, родителите какво общо имат не мога да разбера. Как ще се земе материал за 1 месец, бе з да режат ваканции, имаш ли обяснение. А както изглежда няма да е само месец..Първоначално написано от prekrasnata
Въпросът не е нея кой я осведомява, а теб! Има много, мнооооого бюджетен излишък и това е обществено тайна. А убитилите не са тъпи miss_91!Първоначално написано от Miss~Cherry
Абе да еба като не им стигат парите да си намерят по-достойна работа с по-добро заплащане![]()
![]()