- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Има споразумение
Най-после има споразумение! От вторник най-вероятно сме пак на училище
http://dnes.dir.bg/2007/10/26/news2260098.html
,,,,,,,,,,,,,,,,
Крайно време е вече!А дано!![]()
Първоначално написано от eXtRaoRdinaRy
ДаноКрайно време е
![]()
Честит край на стачката !От другата седмица сме на у-ще...най-сетне! А тея учители само да са посмели да извъртят някакъв номер да преподават по 100 урока наведнъж , хубаво ще ги насоля
![]()
На умен човек - говори веднъж , на глупав - въобще не говори !
Вероятно споразумението е вече реално и оконачателно... Дано! Остава да разберем как ще бъдем ощетени ние![]()
няма, спокойно само ще ни орежат ваканциите...Първоначално написано от flower_sweet
хаха, то хубаво, ама и целите да ги махнат до май не ми се събират нужните дни.Първоначално написано от zloto
![]()
Има ПРЕДЛОЖЕНИЕ за 80 лв. ,но не съм чула да има СПОРАЗУМЕНИЕ. Не знам, едва ли 80 лв. са достатъчни,но ако са приели е др. въпрос/т'ва не съм го чувала да е ставало/,вие кажете,ако знаете.Първоначално написано от Chr!sSie
Look deep inside me ...
Predi iskah da se sporazumeqt ,a sega kato se sporazumqha ve4e nemi se hodi na daskalce![]()
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
podkrepqm s 2 ryceПървоначално написано от be_true
![]()
![]()
malko be6e toq period, sq pak 6e imame maturi![]()
![]()
ДЕБЕМ! ДЕБЕМ! ДЕБЕМ! ДЕБЕМ! ДЕБЕМ! ДЕБЕМ!
Иди им кажи че със 80 лева една тоалетна хартия не могат да си купят (всъщност могат)
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^
Ми ... не мога да кажа че се радвам особено![]()
Еми на мен ми се ходеше за да си видя хората, които ми трябват, ама точно тази седмица съм дежурна ииии предпочитах да сме на у-ще от следващата![]()
НЕ, НЕ, НЕЕЕЕеееееееееее![]()
Синдикатите са големи п*у*т*к*и (с извинение)!
Стачка до пълна победа!
Учители не подписвайте![]()
![]()
Най-стене.
Първоначално написано от Борат
Изкуках в нас ... Дори и на вън ми е някво тъпо ... то не че в даскало много ще ми е интересно , но поне някво разнообразие първите 1-2 дена![]()
![]()