- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- възрастта му пречела...
момчето, което си харесвам казало, че също има симпатии към мен, само че възрастта му пречела...разликата ни е 5 години и 3 месеца. аз също мисля, че той е голям за мен, но толкова го харесвам, че вече не обръщам внимание.ако бяхте на мое място какво щяхте да направите, а имам и 1 въпрос към момчетата- бихте ли тръгнали с 5 год по-малка от вас? говорим за 14 и 19 год.
![]()
аз съм на 14 и ходих с 22 годишенза това мисля,че не са важни годините
![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,
Ами нищо лично,но аз не бих тръгнал с тебе ако бях на неговото място!Ако си помислиш наистина е доста голям за теб!Има някой неща които толкова малко момиче не би могло да му(ако се сравнява с 19 годишно моми4е) даде според мен!
Моето мнение:
1.Отбива номера.
или
2.Явно се интересува пряко от мнението на околните.
Да подчетаем думата ХОДИХ - минало време...лошо няма никой не може да ви спре за такива връзки...понякога самите ние не можем...но са без перспектива...все пак ако ти си на 20 а той на 25 няя проблем чак толква...колкото акок ти си на 14 а той на 19...Първоначално написано от SlAdKoTy zLo
не знам...не се бях замисляла., че може да го е казал просто, защото не иска да има нищо общо с мен. но все пак мисля, че не така, има и други причини. той не е казал просто "а бе, готина е, ама е много малка", разпитвал е за мен (къде живея, къде уча), и просто поведението му към мен...не знам...Първоначално написано от be_true
![]()
То е ясно че му пречи възрастта... подсъдно е, може би не иска да влиза в затвора...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
a be spored mene iska 4oveka(na koi ne bi mu haresalo da opita s po-malka)ama se pravi na nedostupen![]()
на много хора не им се иска да опитват с някоя малка лигла... представи си човека е на 19 обикаля по цяла нощ с каки, а момичето не го пускат в нито един клуб шот нема години. Според теб кво ше избере момчето да си седи в тях или да обикаля по цяла нощ с каки?Първоначално написано от serenity3
![]()
На 18 години и аз си харесвах едно 14 годишно момиче, но не тръгнах с нея именно поради това, че разликата в годините беше доста голяма. Или за да се изразя по ясно - прекалено големи различия в интересите има между хора на тези възрасти, а и едните излизат по кафетата към 20 - 21 часа, а другите се прибират към 22 у тях си.Няма как да се получи нещо сериозно между вас. Ще е просто временно увлечение.
Авеее я стига глупости ... то е ясно че отбива номер! Рядкост са момчетата, които ходят с по-големи от тях, по простата причина че са рядкост момичетата, които ходят с по-малки от тях![]()
So free
,Първоначално написано от tuzaro
4e koi e kazal 4e tq 6te hodi s nego po diskoteki i klubove
а той там дали ше и е верен? вкарва 2 големи водки и е на черешата и почва да забива първата която види.... ама то тва може да и харесва на 14 годишната незнамПървоначално написано от serenity3
![]()
hmmm mene se me sfalqha nqkfi na po 18-19 godini kato bqh v 6 klas.... obshto zeto dneshnite mom4eta se zaglejdat po po malki ne moga da go razbera toq...
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Aз съм ходила с доста по-голямо момче и това не беше проблем за негоТака ,че смятам ,че твоето момче не е много сериозно спрямо теб
![]()
и аз съм на 14 и съм ходила с мом4е със същата разлика в годините,но повярвай ми има разли4ия в интересите и рядко такива връзки се задържат по-дълго време.може за това да не иска,но може и да мисли 4е си малка за секс,а на него е логи4но да му се иска
Точно между 14 и 19 години разликата ще се усети и то не малко.Виж, между 19 и 24-не толкова.Еми, всеки си има право на личен избор и той явно е избрал така, нищо не можеш да направиш.Да, когато човек харесва другия, не мисли, но поне единия трябва малко да се замисли...![]()
Не мисля,че проблема му са годините.Ама за да се убедиш трябва ти да го питаш![]()
just a kid۵
Еми да, възможно е наистина да не му се занимава с теб, защото си на 14. Гет оувър ит![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
5 години ни са никак много ..., но не и в случая![]()
Наистина при вас 5 години си е голяма разлика, защото ти си само на 14(това, ако не се лъжа е 7-8клас), а момчето е 12ти или първи курс студент, т.е сега е във вихъра на нощния живот...
За какво ти е момче, което редовно ще е по купони, дискотеки, клубове, а теб няма да те пускат с него?
Нали знаеш действието на алкохола?Искаш да си го делиш с други ли?
Защо не си намериш и хванеш някой около твоята възраст, с когото ще имате общи интереси, приятели, а не да ви свързва само интересът ви един към друг...![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ами щом си сигурна,че те харесва,а не че се опитва да си намери оправдание,значи годините са важни за него...но за мен 5 години не са много![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Попринцип смятам,че 5 години не са много,но в тази ситуация,ще се усетят.Все пак той е на 19 излиза когато поиска прибира се когато си пожелае общо взето прави каквото поиска и не зависи от родителите си,а ти си на 14 убедена съм,че имаш вечерен час и поне според мен е не повече от 22:00.Ти ще се прибереш,но той не мисля,че ще се прибере в 22 часа.Пречката е не само в часовата разлика за прибиране,но и мисленето на един 19 годишен е мн ама мн по различно от това на 14 годишна,имате съвсем различни интереси.Може да просъществува такава връзка,но няма той да ти е верен и определено няма да е повече от месец два.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Според мен, 5 години не са много, но да речем ако ти си на 18, той на 23 съм съгласна, но 14 и 19-годишен наистина ми се вижда децко и лигаво и т.н![]()
![]()
![]()
![]()