.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    e 4e az sym hodila s edin na 21 i nego nikak ne go byrka6e ne mislq 4e e problem tva no edno ke ti kaja 6tom toi otdelq tolkova golqmo vnimanie na tova zna4i ne te haresva dostaty4no

Бла бла бла бла от всички който се изказаха тук единствения с свястно мнение е @thefreak ... 101% подрекпа от мен...

Изобщо всичките който са на 18+ и си търсят момиче под 17-16 години са абсолътно пропаднали типове или пък са педофили...и в 2та случая ги изпозват Искат секс и мноу се кефя като някоя 14годишна каже "Ооо не той ме обича". Извинявай какво може да му предложи повече 14 годишно лапе пред 20 годишна жена? Не виждам такова...пък и е много по-лесно да се манипулира детската психика отколкото на някоя 18-20 годишна...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

То и при мене беше подобен проблема,но аз бях на 15 а той на 19.Имаше ме за много малка и аз се примирих с това.Ходих с др момчета и се стараех той да разбере (щото това явно го дразнеше) и след 1 год вече бяхме заедно.Веднага след като скъсах с пр ми и той ме потърси.Нищо,че пак ми казваше "Никога не съм ходил с толкова малка...бля бляяя" Сега вече съм на 17 и все още сме заедно и грам не му пука, че съм с 4 год по-малка Според мен твойто момче или ще изчака да пораснеш малко, или само отбива номера
    НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!

Град
    СофиЯ
    Както се казва: В любовта няма граници!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Aз искам да ходя с 15 - годишен Има ли навити
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    По-добре въобще не се хващай с този!Освен,ако не искаш накрая да си излъгана и наранена...!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Godinite ne sa vajni spored men no ako naistina mom4eto ima simpatii kam teb govorete i dano stane USpeh mila

Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Aз искам да ходя с 15 - годишен Има ли навити

АЗ аз аз аз
    Педофилята е насякъде

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

5 години са много. Вие сте напълно различни. Той сигурно е по-сериозен и уравновесен, а ти си на 14 и си в разгара на тийнейджърските си години. На теб ще ти се иска да се забавляваш, да флиртуваш, да дивееш по дискотеките, а на него съвсем друго. Ако той беше на 30, а ти на 25...няма проблем. Но при това положение, което ти описваш, ако аз съм един нормален младеж, не някакво инфантилно лигаво момченце, нямаше да тръгна с теб. Така ще е по-лесно за всички, защото при тези различия между вас няма как да се получи нещо хубаво и дълготрайно.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Мисля, че не е добре да хлътваш по доста по-големичък... Все пак на различни възрасти имате различни интереси... Ииии... Абе сещаш се кво може да стане...
    The reasons of love... <3

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SlAdKoTy zLo
    аз съм на 14 и ходих с 22 годишен за това мисля,че не са важни годините
    Деба и тъпите лажи деба !

Голям фен
    Град
    на луната
    Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    5 години са много. Вие сте напълно различни. Той сигурно е по-сериозен и уравновесен, а ти си на 14 и си в разгара на тийнейджърските си години. На теб ще ти се иска да се забавляваш, да флиртуваш, да дивееш по дискотеките, а на него съвсем друго. Ако той беше на 30, а ти на 25...няма проблем. Но при това положение, което ти описваш, ако аз съм един нормален младеж, не някакво инфантилно лигаво момченце, нямаше да тръгна с теб. Така ще е по-лесно за всички, защото при тези различия между вас няма как да се получи нещо хубаво и дълготрайно.
    \/
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Град
    In ThE CoRnEr Of ThE RoUnD RoOm
    Аз наистина не мога да проумея защо пускате едни и същи теми... До са отговарях на една подобна само дето там беха 7 години разлика... Нема да е зле да попрегледате и другите теми преди да пускате едни и същи...
    ~HoUsE MuSiC aLL NiGhT LoNg...[!]~

Повече от фен
    Град
    V moqt si svqt
    Spored men zavisi edinstveno ot 4oveka a ne ot vuzrasta mu.Ima dosta glupavi hora koito sa po-golemi ot vas...zavisi kak se 4uvstva6 s edin 4ovekdali vuzrasta pre4i..

Супер фен Аватара на kindergarden
    Еми и аз до скоро бях много хлътнала по един 19 годишен,ма наистина интересите са различни и няма да се получи нищо хубаво.Скоро проумях,че на този етап 5 години са много и ако се хванеш с него ще останеш наранена.Но все пак ти си решаваш какво да правиш

RAZLIKATA NE E GOLQMA ,NO TI SI MALKA ZA TAKAVA VRUZKA

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Аз имах такава връзка..Аз бях на 14 той на 19... Нямаше ник'в проблем ..И това което най-много ме радваше беше че наще го удобряваха..Естествено много зависи от момчето.. ходехме близо ... 2 години с прекъсвания.. Все пак той си искаше "своето" ,а аз бях много малка за това... Така че възраста не е от проблем..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

като бях на 14, 'гаджето ми' беше на 17... не съм си и помисляла да бъда с някой, който е с 5год по-голям от мен, най-вече защото и на мен щяха да ми пречат годините... още повече, че аз нямаше да имам кой знае колко мн общо с такъв човек, който е по-свободен, има по-различен светоглед, интересуват го др неща и т.н. пък аз няк'во хлапе още...

сега обаче 5год не са толкова много като се има предвид, че съм на 18 и кусур
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Най-малкото е неморално, също така е малко фукня и не на последно място временно изживяване... Никаква перспектива няма за вас, тъй като ви делят две социални групи ако мога така да се изкажа. Ти си ученичка, а той вече може да бъде пълноценен работник (е, без доброто образование най-много някой строителен работник ама това е друга тема на разговор). Някак си не се съчетават нещата... Разбирам ти да беше на 19, той на 24 вече сте големи хора, самостоятелни и тогава връзката е напълно възможна!
    Нищо не съхне по-бързо от сълза...!

И за мен възрастта би било проблем.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    LuNaTa
    за любовта няма граници както се казва.с моя приятел също имаме 5 години разлика и няколко дни,но нито на мен ми пре4и 4е е толкова голям нито на него 4е съм малка...ако иска тва мом4е да е с теб няма да го интересуват годините
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ммм или се прави на недостъпен или просто не иска да бъде с теб..

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Цитирай Първоначално написано от SlAdKoTy zLo
    аз съм на 14 и ходих с 22 годишен за това мисля,че не са важни годините
    Да подчетаем думата ХОДИХ - минало време...лошо няма никой не може да ви спре за такива връзки...понякога самите ние не можем...но са без перспектива...все пак ако ти си на 20 а той на 25 няя проблем чак толква...колкото акок ти си на 14 а той на 19...
    Да!Пък и вие имате съвсем различни интереси...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си