.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Загубих си телефона и незнам к'во да правя :(

офффф адски кофти се чувствам още не стана 1 месец от както го зех,майка все ми крещеше че е бил скъп и що съм накарала баща ми да даде толкоз пари беше 500 лв и неска го загубих. незнам как да го кажа на наште,майка бунт ще вдигне оффф
    дайте съвет какво мога да направя да отида до полицията (едва ли ше го намерят) или как да го кажа на нашите,мн ме е страх

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Ами за изгубен не знам дали могат да ти кажат полицайте но за откраднат може и да ти помогнат.Иначе те знаят как да действат мисля че ще те питат за номер и от там чрез някакъв код и GPS имат тия новите и така намират откраднатите телефони стагат да е включен само.Иначе ако е изключен в продължение на 1 месец не могат да го намерят Но по принцип търсенето им продължава 1 месец.
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Аз като си загубих моя, казвах, че нз къде е и след тва с мои пари си купих друг.Иначе отиди в магазина от който сте го купили и там ще ти обяснят по-добре за тва къв е кода и дали ще могат да го намерят

И аз един път си изгубих една дооста скъпа Нокия,мойта си де!
    Та да ти кажа какво направих,по стъпки->
    1. Отидох и си похарчих всичките пари в магазина за нещо за ядене
    2. Ревящ отидох вкъщи като казах,че са ма нападнали и взели всичко което имам и така се разминах :P

УСПЕХ!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: Загубих си телефона и незнам к'во да правя :(

Цитирай Първоначално написано от feddel
    наште
    Сигурно за 6-ца по Български език са ти го взели тоя телефон.
    Може ли такова нещо...
    Кат си шматка така е. Ся сърбай попарата.
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    Shumen
    Ami kaji 4e sa te natupali i sa ti go vzeli .of ......nai-malko va6iteda te natupat posle
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    това е основната причина, поради която не искам да сменям телефона
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    Elit Way School
    аз бях почти в същото положение като тебе няколко дни размотах нащте като казах, че съм го забравила у една фр ама накрая им казах накараха се и после след месец ми взеха нов, спокойно не може винаги да ти се карат знам гадно е , но ще отмине с времето

Мега фен
    Град
    София
    Надали ще го намериш..
    СЪветвам те да им кажеш.Естествено е да реагират лошо,все пак телефона ти е чисто нов,а и найстина не е ифтин.Просто отиди и им го кажи.Кажи им,че съжаляваш много,че е станало случайно...абе оправдай се.И още нещо-постарай се вече да си по-внимателна,эащото все пак парите не падат от небето.А и сега не ги карай пак да ти купят толкова скъп телефон,а се эадоволи и с нещо по-обикновенно.
    Късмет ти желая и кажи кво е станало
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Ами за изгубен не знам дали могат да ти кажат полицайте но за откраднат може и да ти помогнат.Иначе те знаят как да действат мисля че ще те питат за номер и от там чрез някакъв код и GPS имат тия новите и така намират откраднатите телефони стагат да е включен само.Иначе ако е изключен в продължение на 1 месец не могат да го намерят Но по принцип търсенето им продължава 1 месец.
    Да бе да ! В какви филми се вкарваш, мене са ми крали телефони, давал съм жалби и какво ли не, в полицията не се издирват подобни вещи. А най-малкото телефон за 500 лв с GPS няма да намериш. А ако автора реши да си търси телефона, то най-добре да наеме частен дедектив.
    А сериозния ми съвет е да не казва на родителите си, че го е изгубил, че ще решат че е прекалено безотговорен. По-добре да скалъпи някоя история, че са му го откраднали.
    I’m gonna put on a iron shirt, and chase satan out of earth I’m gonna send him to outa space, to find another race...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Emiiii nai-dobre e da im kaje6 ,drug variqnt e da kaje6 ,4e sa ti go otkradnali ,no ti si pomisli dali da gi lyje6 - i pri dvata slu4aq edva li vtori pyt 6te ti vzemat tolkova skyp telefon

thanks za syvetite 6e im go kaja kato me popitat nqmam drug izbor of mn kofti se 4uvstvam

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    наште
    Може ли такова нещо...

"кат", "Ся " ти си мн грамотен нали,личи си, не ми е до това как пиша в момента
    имам си достатъчно голям проблем и ако не те интересува не си изморявай пръстите

ПС:Благодаря на всички

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

наште
    Може ли такова нещо...

имам си достатъчно голям проблем и ако не те интересува не си изморявай пръстите

Абсолютно неграмотна си ти.
    Аз просто съкращавам думите.
    - Всички авто-части на едно място!

наште
    Може ли такова нещо...

ти грам мозък нямаш ли?момичето иска съвет,защото има сериозен проблем а ти си тръгнал за правопис да и говориш.глупак.стига се прави на умен сред по-малките от тебе
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Супер фен
    Еми ддз няма по-лек начин да им кажеш. Аз обикновено почвам
    "Мамо ако ти кажа нещо ще ме убиеш ли?"
    И почвам да говоря "Гледай колко лоши работи има по света ти за един телефон ли ... и т.н. ... " Абе ... 500 лв са взе пак ... мъртва си

П.П.: Като ми вземаха моя телефон мин година баща ми ми показа 1 телефон от 30лв и вика "Ако изгубиш тоя телефон ще ти взема ей тоя тук ... освен ако не е излязъл по-евтин модел"

Според мен най-добре им кажи истината. Може да се разсърдят, дори да ти покрещят, но в крайна сметка ти си си виновен(а) и трябва да осъзнаеш грешката си. Занапред не реви за скъпи телефони и вещи по принцип, както виждаш, те са нещо преходно. Задоволявай се с това, което родителите ти могат да отделят, без да им намилаш, че искаш по-скъпото. И колкото и скромно да е нещото, пази го, поддържай го и го цени!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София

[quote="thefreak"]
    наште
    И тя прави това. По принцип трябва да се напише наш'те, но както ти не си правиш труда да слагаш апостроф, така и тя, така и аз. В случая се пише наште, а не с "щ", ако това си имал предвид.

Нямаш избор да не им кажеш за телефона, така че давай направо и колкото и да те се карат, дори и да прекалят, им покажи, че те са прави.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Otidi i i kaji vazmojno nai skoro 6ot ako ti zvanne ne se znae koi 6e digne Taka4e nameri sili i kuraj i kaji za6toto ako premal4ava6 6te stane o6te po lo6o

NE MI SE E SLU4VALO NADQVAM SE I DA NE MI SE SLU4VA AMA KAT MI KUPUVAT 2 PATI V GODINATA TEL KAV E PROBLEMA,AKO BQH NA TVOITO MQSTO 6TQH DA KAJA ISTINATA(KAKTO VINAGI) 6TE TI SE KARAT AMA PO-DOBRE NE LAJI.

Град
    Bikini Bottom

наште
    Може ли такова нещо...
    Май много бавно схващам, ма кво общо има правописа с изгубения тел Май се е притеснила и за тва е бързала да пише темата

Отиди в магазина и там кажи да ти кажат кода на телефона.. След това отиди ф полицията и ко кажи.. Би трябвало да го намерят.. Ако са ти го намерили и са извадили картата ти шансът да го намерят е много малък.. !
    Мечтите са безкрайни..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си