- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въздух?
mdamm...nepriqtno e ,no sum 4yvala ,4e s vaginalni yprajneniq mojelo da se predotvrati![]()
вместо да обращате внимание на звука се насляйдаваите на секса![]()
samo sex 6te vi spasi ot lo6i misli
Първоначално написано от ceci_i_vlado
Съгласна съммай трябва да се примирим че не може да го няма
![]()
[img][/img]
Всичко е прекрасно, той е в най-добрата си форма, ти също, двамата правите секс и изведнъж се чува един звук, от който ти идва да потънеш в земята от срам. Но макар да напомня на пръцкане, той идва от Вагината ти и причината за него са движенията на мъжа, при които влиза въздух във Вагната ти. На всеки се случва.
Да ... звука е ужасен ... комична е ситуацията ама аз се чувствам някак си неудобно като стане така![]()
Да, случвало ми се е. Когато проникването е по-дълбоко, поне при мен така се получава. Не мисля, че това нещо може да се контролира и спре. Обикновено, когато така стане ме напушва на смях, но не ми е неудобно, защото е нещо нормално и няма от какво да се срамувам![]()
Ae hi4 da ne e e kofti zvukakato popruckvane xxax verno hil ma i zaminava celiq efekt ot sex-a kak mi da ne go vadi mnogo pri men se polu4ava kat go izvadq i vkaram nqkolko puti. Drugo ot kvo moje se polu4i tova nabirane na vuzduh ako mu lopa u slivkata pi6tova
![]()
А ти си на... 12?...Първоначално написано от gavro64eto
Хаха и на мен ми се е случвало, разбира се, много е смешно, ама на по-голям човек никога няма да му направи кой знае какво впечатление, освен да се усмихне и да си продължиИ това се получава не само когато се вади напълно члена, ами и ако члена е тънък и много други. Дон'т спек- всичко е ок
![]()
+1, знам, че не трябва да се смущавам, ама верно се губи "магията"Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
![]()
![]()
Tova se sluchva chesto kogato penisa se vadi i vkarva. Kaji na gadjeto kato shte e*e da te e*e mi da se se pravi na negur![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Ne mi se e slu4valo i dano nqma takia raboti za v bade6te!
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
Случвало ми се е.Кофти е наистина, но какво да се прави.
хах...и на мен ми се е получавало. Аз не усещам нищо но звука напрао цепи...голям смях![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
xixixixi i na men mi se e slu4valo) mn e zabavno
)))
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****
ахахаха даПървоначално написано от [m!s$_k@pr!$
![]()
Predpolagam 4e moje da ima re6enie na problema(ne sam probval ama 4erpq znaniq ot jiteiskiq opit)
SLAGATE SLAMKA KOQTO 6TE IGRAE ROLQTA NA KOMIN ZA MZASMUKANIQ VYZDUH I NQMA DA IZDAVA NEPRIQTNI ZVUZI
P.S. VNIMAVAITE SLAMKATA DA NE DUHA KAM TOPKITE MU 4E TOKU VUJ SA SE PROSTUDILI,ILI O6TE PO LO6O -ZAGUBIL EREKZIQ
Vinagi 6te ima utre-vajnoto e az da go dojiveq!
Вагиналното пърдене цепи мрака. Мноо ме кефи![]()
и на мен ми се е слу4вало особено на задна..хем е смешно хем ми става някво гадно :P ..ама си е нормално а на4ин за срипане ..незнам![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Да, случвало се е 1-2 пътиПросто му казах, че аз такива звуци няма да търпя да излизат от мен и веднага да сменяме позата
Защото просто наистина отива цялата романтика
Еми няма трик.. трика е да си в поза, в която това не се получава :P
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
когато усетиш кажи нещо с висок глас че той да не чува звука![]()
ЕПА Я ЗА НАДЕНИЦА БЕХ!
еми така става вагината като се разшири...нищо де...одарете го на смях..а ако не ви е приятно..сменете позата!! както казаха по долу
естествено..на всяка се случва..в началото ми беше доста неудобно..и сега не ми е приятно,но няма как да се избегне..смеем се![]()