.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54

Тема: въздух?

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Веднъж се е случвало, и то на морето. Беше ми ужасно неловко и щях да пукна от срам, въпреки че и на двамата ни е ясно колко е нормално това.

То най-често става, като при правенето на секс рамената на жената са под нивото на дупето й.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

mdamm...nepriqtno e ,no sum 4yvala ,4e s vaginalni yprajneniq mojelo da se predotvrati

вместо да обращате внимание на звука се насляйдаваите на секса
    samo sex 6te vi spasi ot lo6i misli

хаха много е забавно...и двамата много се смеем.Попринцип при нас става като извадя члена и пак го вкарам и влиза въздух..

Цитирай Първоначално написано от ceci_i_vlado
    малко кофти, но забавно

Съгласна съм май трябва да се примирим че не може да го няма
    [img][/img]

Всичко е прекрасно, той е в най-добрата си форма, ти също, двамата правите секс и изведнъж се чува един звук, от който ти идва да потънеш в земята от срам. Но макар да напомня на пръцкане, той идва от Вагината ти и причината за него са движенията на мъжа, при които влиза въздух във Вагната ти. На всеки се случва.

И на мен ми се е случвало звука е доста гаден, но бая си се хилим

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Да ... звука е ужасен ... комична е ситуацията ама аз се чувствам някак си неудобно като стане така

Супер фен
    Да, случвало ми се е. Когато проникването е по-дълбоко, поне при мен така се получава. Не мисля, че това нещо може да се контролира и спре. Обикновено, когато така стане ме напушва на смях, но не ми е неудобно, защото е нещо нормално и няма от какво да се срамувам

Ae hi4 da ne e e kofti zvuka kato popruckvane xxax verno hil ma i zaminava celiq efekt ot sex-a kak mi da ne go vadi mnogo pri men se polu4ava kat go izvadq i vkaram nqkolko puti. Drugo ot kvo moje se polu4i tova nabirane na vuzduh ako mu lopa u slivkata pi6tova

Голям фен
    Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от gavro64eto
    ne mi se e slu4valo i se nadqvam da ne mi se slu4va.
    А ти си на... 12?...
    Хаха и на мен ми се е случвало, разбира се, много е смешно, ама на по-голям човек никога няма да му направи кой знае какво впечатление, освен да се усмихне и да си продължи И това се получава не само когато се вади напълно члена, ами и ако члена е тънък и много други. Дон'т спек- всичко е ок
    Blame the sin, not the sinner.

Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    Да ... звука е ужасен ... комична е ситуацията ама аз се чувствам някак си неудобно като стане така
    +1, знам, че не трябва да се смущавам, ама верно се губи "магията"

Мега фен Аватара на amatorium
    Tova se sluchva chesto kogato penisa se vadi i vkarva. Kaji na gadjeto kato shte e*e da te e*e mi da se se pravi na negur
    Eating isn't cheating - Arnold

Ne mi se e slu4valo i dano nqma takia raboti za v bade6te!
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Случвало ми се е.Кофти е наистина, но какво да се прави.

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    хах...и на мен ми се е получавало. Аз не усещам нищо но звука напрао цепи...голям смях
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

xixixixi i na men mi se e slu4valo ) mn e zabavno )))
    lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
    Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****

Цитирай Първоначално написано от [m!s$_k@pr!$
    ]хах...и на мен ми се е получавало. Аз не усещам нищо но звука напрао цепи...голям смях
    ахахаха да

Predpolagam 4e moje da ima re6enie na problema(ne sam probval ama 4erpq znaniq ot jiteiskiq opit)
    SLAGATE SLAMKA KOQTO 6TE IGRAE ROLQTA NA KOMIN ZA MZASMUKANIQ VYZDUH I NQMA DA IZDAVA NEPRIQTNI ZVUZI

P.S. VNIMAVAITE SLAMKATA DA NE DUHA KAM TOPKITE MU 4E TOKU VUJ SA SE PROSTUDILI,ILI O6TE PO LO6O -ZAGUBIL EREKZIQ
    Vinagi 6te ima utre-vajnoto e az da go dojiveq!

Вагиналното пърдене цепи мрака. Мноо ме кефи

Град
    LuNaTa
    и на мен ми се е слу4вало особено на задна..хем е смешно хем ми става някво гадно :P ..ама си е нормално а на4ин за срипане ..незнам
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Да, случвало се е 1-2 пъти Просто му казах, че аз такива звуци няма да търпя да излизат от мен и веднага да сменяме позата Защото просто наистина отива цялата романтика Еми няма трик.. трика е да си в поза, в която това не се получава :P
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

когато усетиш кажи нещо с висок глас че той да не чува звука
    ЕПА Я ЗА НАДЕНИЦА БЕХ!

еми така става вагината като се разшири...нищо де...одарете го на смях..а ако не ви е приятно..сменете позата!! както казаха по долу

естествено..на всяка се случва..в началото ми беше доста неудобно..и сега не ми е приятно,но няма как да се избегне..смеем се

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си