- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аналният Секс
Аналният Секс vodi li do orgaz1m specialen v1pros k1m momi4etata za6toto az mn obi4am dai go davam otzad na moiito miloi taka po v1prosa ne6to
![]()
![]()
ot analen stigam mn po-burzo do orgazum
Da.(ako si pomaga i s ru4i4ki izjiviavaneto e nezabravimo)
само дето тва с ръчичките никоя не го прави,само във филмите става така![]()
мислиш ли?Първоначално написано от dark0s
убеден съм![]()
противоречиш сиПървоначално написано от p1Nk_boRe
Za da go kazvam zna4i sum go probvala.Spored men dosta momi4eta si pomagat sami za da dostignat po burzo do orgazum i v tova niama ni6to lo6o.Първоначално написано от dark0s
Да, доколкото знам води до оргазъм, въпреки че аз не съм го правила. Иска ми се да пробвам, но ме притесняват някои неща. Просто ще ми е гадно, ако някой каже за мен "Абе аз тая съм я е**л в г**ъ", пък и хигиената трябва да е доста голяма (иначе би било мн кофти), а как да се постигне това...?[/quote]
води води .. до анален оргазъм)))
мн е арно у дупето)) и мойта дава ..
На улицата спомени под формата на белези..
нема влюбване, балък, е*ем ги като нерези!!!
има 3 вида орагазми: клиторален,вагинален,анале н...Да има анален оргазъм,но не всяко момиче може да го постигне!
от всички методи , бебчо, препоръчвам ти аналният ;_)Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
На улицата спомени под формата на белези..
нема влюбване, балък, е*ем ги като нерези!!!
Ееее от кога несам писал в този форуммисля около 2 години
послучайност видях форума и се сетих че и аз едно време се учих от него
Та по вапроса анала си е анала баце стегнато сичко си е супер и както чета момичетата казват че им доставя достя готини емоции начи сичко е 6.
П.С. Ако някои го е срам да попита и си казва кво ше я питам само да ме одреже по добре да си цъкам на сигорно - вагинално. Повярвайте ми заслужава си да питаш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
с аналния стават 5 значи. четох тук >>> http://bg-sexologia.info/site/index....id=70&Itemid=2 че по принцип са 4 - клиторен, вагинален, маточен и г-оргазъм. за анален не е споменато, но се радвам че обогатявам сексуалната си култура : )Първоначално написано от bqsna_teenagerka
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Първоначално написано от olive_oil
това са глупости.. не съществуват толкова оргазми, свързани с вагиналния секс.. в пълна заблуда сте
Собственост на Canis_Dirus