- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Затруднения в общуването...
Като за начало, здравейте на всички! От няколко дни "чатя" с едно прелестно момиче. Но проблема е, че когато аз я питам нещо, тя само ми отговори и замлъкне и като че ли ме затапва и не мога да кажа нищо и се получава сконфузна ситуация. Имам намерение да и подаря тайно букет, но дали това е добра идея имайки в предвид че не сме се виждали на живо? Кажете ми как да постъпя, най-вече как да завържем някакъв разговор...
баце първо може да я поканиш на кафе да я видиш на живо щот в чата може да е хубава ама на живо.... \/
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Авторе ако ти кажа,че си адски много заблуден и ще патиш много няма да згреша!
Light The Universe
Аве, как реши,ч е е прелестна, след като тя дори не може да води нормален разговор, който се състои от въпроси и отговори/коментари от двете страни. Хахаа![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
+1Първоначално написано от tuzaro
Znae6 li dali i na jivo 6e e tolko prelestna![]()
Ако може някое момиче да каже дали се радва на цветя ако и подари някой на първа среща?![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
и аз, ако кажа, че се пише "Сгреша"...Първоначално написано от Valar
авторе - давай, каквото и да направиш няма да сгрешиш, но наистина си е добра идея първо да я видиш наживо, да си поговориш с нея извън чата, преди да започнеш да и пращаш цветя![]()
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
Ееебати колко мъдро го каза и същевременно ме редактира и всичко това безсплатноПървоначално написано от Eternal Silence
Искам и аз така![]()
Light The Universe
ако искаш - давам безплатни уроци всеки ден от 7 до 8 вечерта![]()
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
По хумор от сорта на Къци ли ами... не благодрая ще се въздържа!Първоначално написано от Eternal Silence
![]()
Light The Universe
Добре, мерси на всички за отговорите, ще ви послушам и първо ще я поканя на кафе![]()
Първоначално написано от Idar
Считам темата за приключена![]()
![]()
Ще и поставя катинарчето :P
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love