- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-лудото ви запознанство :)
Тук може да разкажете за най-лудото си и щуро запознанство с човек от противоположния пол![]()
Ето моите:
1.Веднъж с една моя приятелка на име Йоанна ходихме да търсим ено момче от нашия клас в тях.Обаче знаехме само в кой блок е и нищо повече aaa и предполагахме само в кой вход е.И почнахме от него вход да званим по етажите и да тарсим " Мишо" ( така се казваше нашият съученик). И от единия апартамен ни отвори един батко беше висок сас долнище на анцунг ама як янцунгнагоре беше гол със страхотно тяло направооо
на вратът си имаше сребърен ланец и беше сас ребърни обици абе много голям сладур и така питахме го къде да намерим Мишо той ни каза, а аз на следващия ден се върнах до тях с ена друга моя приятелка и се запознахме с него и в последствие аз трагнах с него и даже 2 пъти ходихме :P
2.Един път си вървим с Тина ( най добрата ми фр ) по центъра и видяхме един сладур и го спряхме запознахме се и тя след тфа тръгна с него![]()
3.Наското пък пак със Тина бяхме на един конкурс да гледаме Мис и Мистър и до нас седеше някакво момче и Тина много си го хареса и вика " тос е много як ама мн голям ми изглейда на 25-26 някаде " и аз и викам че сигурно е на 21 не му давам повече и кат го питахме наистина беше на 21след това се обзаложихме и как се казва аз казах димитър тя николай и тя позна хаха къф късмет
и така се запознахме с него той ни бъзика след това айде сега за нещо друго няма ли да се обзаложите
![]()
![]()
![]()
Хайде сега сте вие наред![]()