.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    На един лагер аз отидох в стаята на мои приятели, но нещо ми беше сдухано и само си стоях и слушах другите какво си приказват. След известно време в стаята влезе момчето от съседната стая , поогледа се, позаговори се с останалите. Видя ме и мен и ме пита защо съм се сдухала, а пък аз му отговорих, че съм изморена. А той нещо каза, че лъжа и, че ми е сдухано . Признах си. А той каза ' Ааа имаш нужда от една психо-терапия, аз съм психоаналитик, я ела в моят кабинет, ще ти направя една гратис!" На мен ми стана супер интересно , отидохме в другата стая и той ми направи някакво психотестче, после ми го разясни и така се залафихме
    Щеше да е по-интересно ,ако ти беше направил друго
    Всичко с времето си Оказа се мн яко човече
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

1. /тва беше преди година и половина/ Две мои приятелки бяха отишли до дома на едно момче да го търсят, знаеха блока, но не входа и етажа... и звънят те по звънците и: "Мишо?" /така се казваше тва момче/ И звънят те и отваря /ще го кажа точно както го описа приятелката ми/ "едно много сладко момче, само с долнище от кръста на горе голо, с дистанционно в ръка, леко сънено, с един ланец на врата..." и само дет тва не е Мишо и намерили по-късно Мишо и приятелката ми казала: "хайде да се върнем да се запознаем с онова момче" ама никой не искал. И тя като ми каза и викам: "аре да отиваме да се запознаем" :P и тя естествено беше съгласна... /то за тва и ми го разказа, щото знаеше, че веднаха ще се навия, квато съм шматка и тей... отидохме и звъним на вратата и се надяваме той да ни отвори... и пак: "Мишо?" и той "абе няма Мишо тука!" и после се запознахме, излязохме на кафе... после той си хареса приятелката ми, и ние и двете си го бяхме харесали, ама после те тръгнаха и такива... ама тва вече подробности

2. Може би всеки се е запознавал така нз та... варвим си с една приятелка по центъра и аз се зазяпвам в ено супер сладко момче :P , ама и тои се беше загледал в мен , разминахме се аз се обърнах и той се беше обърнал и викам на приятелката ми: " Аре да се върнем да се запозная с тоя " и тя: "ам хубу..." върнахме се ние, въряхме доста зад тях докато посабера смелост да отида да се запозная с него ама накрая се запознахме, после излизахме заедно, ходихме известно време и така...
    :P
    3. /това беше преди няколко седмици/ Ходихме да гледаме "Мис и Мистър Visages" в една дискотека и стоим ние гледаме... по едно време гледам някакъв сладур стои до мен и казах на приятелката ми: "виж го тоя къв е сладък, колко години му даваш? " и тя: "аммм 21- 22" и аз "ааа не бе повече 24-25 ей ся ше го питам " и му казах: "С приятелката ми се обзаложихме на колко си години, тя мисли че си на 21-22 а пък аз 24-25, ще кажеш ли на колко си, че да видим коя спечели баса " еее оказа се че е на 22 после стоим си ние... и той нито пита аз на колко съм, нито как се казвам и питам приятелката ми: "Как мислиш че се казва " и тя: "амм Димитър" и аз и викам: " Ам аз мисля нещо с Н - Николай примерно" и го питам: "Ами как се казваш, че и за т'ва се хванахме на бас " и той: "Николай" и се оказа че съм познала ама на късмет после му зех телефонния му номер... и се оказа, че момчето цяла нощ мислело: "абе кое е това сладкото момиче, дето вчера ме заговори" и на другия ден ми писа sms и някви такива... ама накрая аз го одрязах щото ми стана безразличен ама тва е друга тема

ПП: По няква случайност ни съвпадат със създателката на темата ама то щото аз съм Тина, пък тя приятелката

Любовта е като да пееш песен, но няма песен без край!
    Faith you know you're gonna live trough the rain!
    Man muss lernen die dinge so zu akzeptieren, wie sie sind!

бях изленала навън с една фр,отидохме на едно игрише кадето момчетата играят футбол,седнахме,пушихме и тогава дойде супер якия сладур 12 кл дойде при мен и ми предложи да отидем в неговия вход отидохме и така се запознахме хах след всичко което праихме чак тогава разбрах как се казва и в момента ходя с него хаха мн съм горда.......
    I am nothing now and it's been so long.Since I've
    heard the soumd, the sound of my only hope...:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си