- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-лудото ви запознанство :)
1. /тва беше преди година и половина/ Две мои приятелки бяха отишли до дома на едно момче да го търсят, знаеха блока, но не входа и етажа... и звънят те по звънците и: "Мишо?" /така се казваше тва момче/ И звънят те и отваря /ще го кажа точно както го описа приятелката ми/ "едно много сладко момче, само с долнище от кръста на горе голо, с дистанционно в ръка, леко сънено, с един ланец на врата..."и само дет тва не е Мишо
и намерили по-късно Мишо и приятелката ми казала: "хайде да се върнем да се запознаем с онова момче" ама никой не искал. И тя като ми каза и викам: "аре да отиваме да се запознаем" :P
и тя естествено беше съгласна... /то за тва и ми го разказа, щото знаеше, че веднаха ще се навия, квато съм шматка
и тей... отидохме и звъним на вратата и се надяваме той да ни отвори... и пак: "Мишо?"
и той "абе няма Мишо тука!" и после се запознахме, излязохме на кафе... после той си хареса приятелката ми, и ние и двете си го бяхме харесали, ама после те тръгнаха и такива... ама тва вече подробности
![]()
2. Може би всеки се е запознавал така нзта... варвим си с една приятелка по центъра и аз се зазяпвам в ено супер сладко момче :P , ама и тои се беше загледал в мен
, разминахме се аз се обърнах и той се беше обърнал
и викам на приятелката ми: " Аре да се върнем да се запозная с тоя
![]()
" и тя: "ам хубу..." върнахме се ние, въряхме доста зад тях докато посабера смелост да отида да се запозная с него
![]()
ама накрая се запознахме, после излизахме заедно, ходихме известно време и така...
:P![]()
3. /това беше преди няколко седмици/ Ходихме да гледаме "Мис и Мистър Visages" в една дискотека и стоим ние гледаме... по едно време гледам някакъв сладур стои до мени казах на приятелката ми: "виж го тоя къв е сладък, колко години му даваш?
" и тя: "аммм 21- 22" и аз "ааа не бе повече 24-25 ей ся ше го питам
" и му казах: "С приятелката ми се обзаложихме на колко си години, тя мисли че си на 21-22 а пък аз 24-25, ще кажеш ли на колко си, че да видим коя спечели баса
" еее оказа се че е на 22 после стоим си ние... и той нито пита аз на колко съм, нито как се казвам и питам приятелката ми: "Как мислиш че се казва
" и тя: "амм Димитър" и аз и викам: " Ам аз мисля нещо с Н - Николай примерно" и го питам: "Ами как се казваш, че и за т'ва се хванахме на бас
" и той: "Николай"
и се оказа че съм познала ама на късмет
после му зех телефонния му номер... и се оказа, че момчето цяла нощ мислело: "абе кое е това сладкото момиче, дето вчера ме заговори"
и на другия ден ми писа sms и някви такива...
ама накрая аз го одрязах щото ми стана безразличен ама тва е друга тема
![]()
![]()
ПП: По няква случайност ни съвпадат със създателката на тематаама то щото аз съм Тина, пък тя приятелката
![]()
Любовта е като да пееш песен, но няма песен без край!
Faith you know you're gonna live trough the rain!
Man muss lernen die dinge so zu akzeptieren, wie sie sind!