.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Град
    Варна
    Толкова ли си тъпа че не можеш да си решиш сама този проблем още си на 14 още си бебе

Guest
    ебете си путките бе!!!!

Ти му пусни дан ти пусна аз едина бухалка!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Той пък големия мъж! И двмата сте деца. Ако след 2 години сте заедно правете секс. Сега е направо смешно!

Недей да слушаш него, слушай себе си!!! Плюс това той едва ли на 15 е торпедо в леглото и едва ли секса би бил благоприятен за връзката ви. Като дойде подходящия момент и двамата ще разберете !

Spored men ne bi trqbvalo!Nikoi nqma pravo da te nasilva da pravi6 sex kogato ti ne iska6!Ako 6te go napravi6 samo za da ne te zareje po-dobre ne go pravi,za6toto pri tova polojenie toi ne te obi4a sas sigurnost.Ne se potdavai na negovite provokacii pravi tova koeto ti iska6.

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    По темата-щом не се чувстваш готова, не го прави. Аз не мисля че и той е много готов, но както и да е..Приятелят ми казва по този въпрос: "То, когато една жена го прави без желание просто не е хубаво.." Иначе и ние с него сме заедно повече от половин година, но "сексът е все още мираж" Той ми е казал, че ще го направим, когато си поискам, не по-рано! Желая ти успех!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не го прави! Рано ти е то доста!
    Бтв доста сте ми интересни персоните, които се *почвате* на 14-15 години! До 25 ще сте се отегчили и ще се чудите какво не сте пробвали! Защо бързате да си тровите детството с такава отговорност, не мога да ви разбера!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    a we toi e prav trudno 6e e mom4e da izdyrji mesec dva dori da dyrji na momi4eto pyk kakvo ostava 7 meseca samo na celuvki i pregrydki...no 6tom ne se 4uvstva6 gotoa ne trqq go prai6 de

mojete da iz4akate

Цитирай Първоначално написано от bloodranger
    Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Разбира се,че не трябва,щом не се чувстваш готова ...
    земи си по4ивка някаде...

--->по темата виж сиа 7 месца та трай 4овека не мислиш ли 4е не е със теб само за секс+тва той само те е попитал не е казал дигни краката патко...

.....нали.....
    Самият факт,че пита напълно непознати хора в този форум за нещо свързано със здравето й и понататъшният й живот показва,че е дете и не мисли трезво все още ...

Град
    Sofia
    Разбира се,че не трябва,щом не се чувстваш готова ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си