- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Трябва ли да му пусна?
Толкова ли си тъпа че не можеш да си решиш сама този проблем още си на 14 още си бебе![]()
![]()
![]()
![]()
ебете си путките бе!!!!
Ти му пусни дан ти пусна аз едина бухалка!
Той пък големия мъж! И двмата сте деца. Ако след 2 години сте заедно правете секс. Сега е направо смешно!
Недей да слушаш него, слушай себе си!!! Плюс това той едва ли на 15 е торпедо в леглото и едва ли секса би бил благоприятен за връзката ви. Като дойде подходящия момент и двамата ще разберете !![]()
Spored men ne bi trqbvalo!Nikoi nqma pravo da te nasilva da pravi6 sex kogato ti ne iska6!Ako 6te go napravi6 samo za da ne te zareje po-dobre ne go pravi,za6toto pri tova polojenie toi ne te obi4a sas sigurnost.Ne se potdavai na negovite provokacii pravi tova koeto ti iska6.
По темата-щом не се чувстваш готова, не го прави. Аз не мисля че и той е много готов, но както и да е..Приятелят ми казва по този въпрос: "То, когато една жена го прави без желание просто не е хубаво.."Иначе и ние с него сме заедно повече от половин година, но "сексът е все още мираж"
Той ми е казал, че ще го направим, когато си поискам, не по-рано! Желая ти успех!
![]()
Не го прави! Рано ти е то доста!
Бтв доста сте ми интересни персоните, които се *почвате* на 14-15 години! До 25 ще сте се отегчили и ще се чудите какво не сте пробвали! Защо бързате да си тровите детството с такава отговорност, не мога да ви разбера!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
a we toi e prav trudno 6e e mom4e da izdyrji mesec dva dori da dyrji na momi4eto pyk kakvo ostava 7 meseca samo na celuvki i pregrydki...no 6tom ne se 4uvstva6 gotoa ne trqq go prai6 de![]()
Самият факт,че пита напълно непознати хора в този форум за нещо свързано със здравето й и понататъшният й живот показва,че е дете и не мисли трезво все още ...Първоначално написано от bloodranger
![]()