.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)

Най-добър приятел..

Ще ви помоля за съвет във ситуацията..
    Накратко :
    С едно момиче сме много добри приятели. Тя казва че съм й най-добрият приятел.. Обаче аз чувствам много повече от приятелство.. Днес й казах.. незнам как събрах сили, но го направих.. казах й как стоят нещата при мен, тя каза че ме възприема само като приятел и че не може да ми обещае дали ще стане нещо.. помолих я поне да останем приятели.. ако някой има подходящ съвет за ситуацията.. ще му бъда много благодарен..
    Мерси.

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен си постъпил правилно, хубаво е, че тя няма да се отдръпне от теб, а ще поддържате приятелски отношения...Еми, можеш само да се надяваш, че и тя ще изпита нещо.

Мега фен
    Град
    София
    Ако е имала нещо по-така към теб,може би днес е щяла да ти отвърне.Но тя ясно ти е каэала ,че те въприема само като приятел.Съветвам те да се опиташ да не и правиш намеци и да не и эадаваш въпроси.Тя энае эа чувствата ти и ако пожелае,сама ще направи крачка.Но ако не пожелае ,по-добре эапаэи към нея приятелското си отношоние,в противен случай рискуваш и приятелството ви да рухне.
    [size=7][b][u]fosse cos

Еми то друго неможеш да направиш.Хубаво е че си събрал смелост да й праизнаеш..сега можеш само да се надяваш и тя да те възприеме като повече от фр
    just a kid۵

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Какъв съвет искаш..? Справил си се чудесно
    Признал си и всичко, помолил си я да не си разваляте отношенията..
    Сега може само да чакаш да видиш как ще се развият нещата между вас Мога само да ти пожелая успех с мацката
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Ъх...както казва Джон Шепърд Oh,Crap...Тая ситуация е кофти...сега когато знае...100% няма да е както преди повярвай ми дори да останете приятели...или ще ви сближи...или по вероятно ще ви раздалечи...въпреки че си постъпил правилно...при това без да питаш оърво нас...браво

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен
    Град
    да.. и аз го осъзнавам това със приятелството.. надеждата ми е друга.. преди доста време, не помня точно, тя ме харесваше.. но не бяхме чак такива приятели.. даже мога да кажа познати..
    а незнам как ще я погледна в очите...

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    еее не е доъл края на света подкрепяш си я както преди и приятелството да вари,ако не друго

Супер фен
    Град
    Да, но сега осъзнавам, че рискувам много повече от това, което мога да спечеля.. рискувам приятелството й.. сега всеки път като ме прегръща или целува, ще се сеща за тези мои чувства и ще се спира.. а до сега знаеше че прегръдките са приятелски.. и нищо повече..
    както и да е.. не можех да живея повече с това тегнещо чувство.. трябваше да й кажа..а за сега остават само надеждите..

Guest
    postapil si pravilno, kato si priznal za chuvstvata si ... ot sega natatak edinstvenoto koeto mojesh da napravish e da se darjish kakto predi da i priznaesh za chuvstvata si, zashtoto inache shte se otdrapne ot teb .... pochakai s vremeto moje da se poluchi neshto, ne gubi nadejda

Голям фен Аватара на sapphirr
    съвета-из4акй решението и без да я питаш излишни въпроси,ако си късметлия ще те огрее,ако не-радвай се 4е все пак сте останали приятели

Супер фен
    Град
    добре..
    а ако усетя че се отдръпва от мен, да я оставя ли ?
    Смисъл сама да реши какво иска да прави.. дали да сме отново добри приятели или просто познати.. ?

хммм samo ako i tq ne 4uvstva ni6to 6te zapo4ne da se otdrypva nai veroqtno za6toto misli 4e taka 6te q zabravi6 po lesno ne mislq 4e trqbva da q ostavi6 az li4no mnogo stradah po edno mom4e az go haresvah toi men ne no vypreki tova sega se mnogo dobri priqteli

Цитирай Първоначално написано от niGGa
    добре..
    а ако усетя че се отдръпва от мен, да я оставя ли ?
    Смисъл сама да реши какво иска да прави.. дали да сме отново добри приятели или просто познати.. ?
    Еми...ще ти се наложи...насила хубаво няма да стане...но поне се опитай да я убедиш,че можеш да игнорираш чувствата си ида си останете приятел...дори да не е вярно...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

ох това е мн гадно...но ако си останете приятели се радвай,щото мн момичета като разберат такова нещо се отдръпват
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Дръж се както си е било до сега!С времето ще стане ясно дали ще се получи нещо между вас

Ami smoq nai dobar priqtel sashto beshe tei toi mnogo me obichashe pokazvashe mi go az my kazvah che mi e samo priqtel i 4e neiskam ni6to pove4e obache v posledstvie si4ko se obarna tragnahme hodihme edin mesec i sega daje i zdrasti ne si kazvame taka4e po dobre si ostanete samo priqteli 4e pone da zapazite nekfi otnosheniq

Надеждата крепи човека... тя е най-голямата ни сила, същевременно и най-голямата слабост. Много правилно си постъпил, такива чувства на бива да се крият, дори и да разрушиш приятелство. Защото за теб приятелството е прераснало в обич и моя съвет е да се бориш! Но ако видиш, че момичето се отдръпва... трябва и ти да направиш същото. Успех и не съжалявай за направения избор!
    Нищо не съхне по-бързо от сълза...!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Дръж се както си е било до сега!С времето ще стане ясно дали ще се получи нещо между вас
    +1

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Philosopher
    Надеждата крепи човека... тя е най-голямата ни сила, същевременно и най-голямата слабост. Много правилно си постъпил, такива чувства на бива да се крият, дори и да разрушиш приятелство. Защото за теб приятелството е прераснало в обич и моя съвет е да се бориш! Но ако видиш, че момичето се отдръпва... трябва и ти да направиш същото. Успех и не съжалявай за направения избор!
    Много ти благодаря.. тези думи ме окуражават.. наистина..
    благодаря и на всички..

Повече от фен
    Ммм много ми е познато един мой приятел беше влюбен в мен.Ми останете си приятели пък ако е писано и тя ще се влюби в теб, дано.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Добре си направил,че си й признал какво чувстваш,така поне сте наясно.Надявам се поне приятели да си останете,както и ти искаш.

ем добре е че си и казал,и сега ако тя иска да стане нещо ще стане
    това което ми трябва е това което ми липсва!!!

лол... тук подходящ отговор може да ти даде гаджето ми - с него бяхме приятели , а той е изпитвал по-различни от приятелски чувства от далго време преди да разбера но аз мисля че може да ти обърне внимание - само не бъди прекалено обсебващ
    Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
    Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
    Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!

Супер фен
    Град
    да.. много добре..
    днес са излизали много хора.. по принцип ми се обажда.. сега обаче не го е направи.. явно трябва да се отдръпна и аз..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си