- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво ми става?
MOLQ VI PRO4ETETE VSI4KO NAISTINA IMAM NUJDA OT PODKREPA
mnogo iskam da spodelq tova s vas,daje dokato vi pi6a sega sqka6 bu4ka e zasednala v gurloto mi.taka zna4i edin den edni priqteli mi se obadiha 4e 6te im stra6en kupon na edna vila i az vikam e ok aide 6te doida.doidoha i me vzeha i s tqh be6e edno mn simpati4no mom4e-da go nare4em E. E.kaza 4e se poznavame po 4ata ot edin moi biv6,4e vednaj sme si govorili za nego,v kraina smetka se setih.na kupona ne mu oburnah vnimanie 6toto biv6iq be6e tam i se razpravqh s nego,a i E.kaza 4e ne e mogul da se dobere do men ot obujateli.na po drugiq den mi zvanna i az mu kazah 4e nqma da izlezem za6topto poprincip jivee v ispaniq i nqma smisul 6toto si zaminava sled 4dena,no me ubedi i se vidqhme.izlqzohme be6e mi zabavno no ni6to en zalagah na nego.daje kazah na na6 ob6 poznat da go razkara,e.razbra 4e iskam da go razkaram i se qdosa NO pak me potarsi.vijdahme se ob6to tri dni i to dosta,no tova bqha edni ot nai-6taslivite dni v jivota mi be6e strahotno.sno6ti si zamina ,a tam daje si ima nqkva.i toi mn hlatna po men i kaza 4e ako e bil tuk mn bi me obi4al.sega mi e mn gadno.az mn trudno haresvam nqkoiza6to trqbva6e da zamine.6te si idva pak lqtoto.mn mi e tajno,tazi ve4er izlziah s edin obujatel,no misleh samo za E.lipsva mi ujasno.molq vi za suvet naistina
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))