.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: Трева

Hybrid View

Не пуша и съм пич...Няма смисъл...Щото ако си балъче и пропушиш ше си пропушил балък.А ако си пич ще си непушещ пич.

Град
    Detroit Ghetto
    exploitedteen кфо не разбра от поста ми не сам казал че само от гледане ще умре казвам че не дай си боже се подмами спасение няма... а за чадел да чади колко иска но да не се примамва към др
    This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"

Ако искаш да си готин тряя да пропушиш, няма начин, а ако не слушаш рап и не си смъкнат - забрави.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    Ако иска да си готин тряя да пропушиш, няма начин, а ако не слушаш рап и не си смъкнат - забрави.
    Стига бре...

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_bibsi
    Аз също бях в подобна ситуация миналата година трябваше да пуша трева с тях за да бъда от тяхната групичка на "гадните и готинитите" пробвах и се оказа че е много готино и сега заедно всичките се наслаждаваме на вкуса на тревичката и се хилим като тикви
    Чуваш ли, пиле - бъди тиква!

Баси, аз като бях млада имахме и по-смислени занимания - театър, кино, книги...

Душко, прояви оригиналност - докато останалите пушат, ти хрупай моркови.

Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    Ако искаш да си готин тряя да пропушиш, няма начин, а ако не слушаш рап и не си смъкнат - забрави.
    Не се хаби.. никой не разбира от ирония.. вчера някъв ми прати ПМ да ми предложи амфети.. имал и трева и правел отстъпки

Град
    OUT OF SPACE
    eйййййй и накрая к'во реши ша пушим ли или не?

Град
    София
    Абе, кво го плюете, бе. Нали почти всички сме почнали повечето си пороци от гъзария...
    Нека си пуши детето... част от нормалното му развитие като тийнейджър е. Е, все пак не прекалявай!
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

^ моля те емигрирай

Не се хаби.. никой не разбира от ирония.. вчера някъв ми прати ПМ да ми предложи амфети.. имал и трева и правел отстъпки
    Направи си среща с него бе

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Нека си пуши детето...!
    О Боже и тва доживях да чуя
    Ти от позицията и опита на 105 годишен ли говориш?
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Като гледам въпроса ти искренно те съветвам да завъртите един път ,всяка такава бригадка има нужда от клоун а ти ще си прекрасен в тази роля.Ще се изненадаш колко ви е забавно заедно и ако останеш ще почнат да се прокрадват съмнения ,че всички те ебават ,докато не осъзнаеш ,че наистина е така. и без това в тази възраст ,човек е податлив на манипулаций а като младата ти глава пуши и мозака вътре се джурка ,си направо готов за готвене
    Ментална мощ от планетата Картон

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си