exploitedteen кфо не разбра от поста ми не сам казал че само от гледане ще умреказвам че не дай си боже се подмами спасение няма... а за чадел да чади колко иска но да не се примамва към др
This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"
Ако искаш да си готин тряя да пропушиш, няма начин, а ако не слушаш рап и не си смъкнат - забрави.
Стига бре...Първоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
Чуваш ли, пиле - бъди тиква!Първоначално написано от sladkata_bibsi
![]()
Баси, аз като бях млада имахме и по-смислени занимания - театър, кино, книги...
Душко, прояви оригиналност - докато останалите пушат, ти хрупай моркови.![]()
Не се хаби.. никой не разбира от ирония.. вчера някъв ми прати ПМ да ми предложи амфети.. имал и трева и правел отстъпкиПървоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
eйййййй и накрая к'во реши ша пушим ли или не?
Абе, кво го плюете, бе. Нали почти всички сме почнали повечето си пороци от гъзария...![]()
Нека си пуши детето... част от нормалното му развитие като тийнейджър е.Е, все пак не прекалявай!
![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
^ моля те емигрирай
Направи си среща с него беНе се хаби.. никой не разбира от ирония.. вчера някъв ми прати ПМ да ми предложи амфети.. имал и трева и правел отстъпки![]()
О Боже и тва доживях да чуяПървоначално написано от ^Sam90^
![]()
Ти от позицията и опита на 105 годишен ли говориш?![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Като гледам въпроса ти искренно те съветвам да завъртите един път ,всяка такава бригадка има нужда от клоун а ти ще си прекрасен в тази роля.Ще се изненадаш колко ви е забавно заедно и ако останеш ще почнат да се прокрадват съмнения ,че всички те ебават ,докато не осъзнаеш ,че наистина е така. и без това в тази възраст ,човек е податлив на манипулаций а като младата ти глава пуши и мозака вътре се джурка ,си направо готов за готвене![]()
Ментална мощ от планетата Картон