- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Отказване от цигарите
Здр ол..
Та отказвам цигарите.. вече около седмица не пуша... ама има един проблем..
Значи примерно снощи като ходих на кафе и то супер беше задимено и после цяла вечер кашлях. А днес ме болят гърдите ,не цицитеами просто отпред ... :с дали е от тва че спирам цигарите или .... нещо друго?
![]()
Много мъки ще видите, но ако имате воля ще преодолеете всичко. Аз ги отказах постепенно. Беше мнооого трудно, и не мислех, че ще усея. После около месец кашлях, ама като дърт пушач, сякаш цял живот съм пушила. Съдирах се и през деня и през нощта...Сълзи ми избиваха като почнех да кашля. Но после намразих цигарите и оттогава не пуша...
vzemi si tabex i 6te stane po lesno![]()
недей да взимаш табексПървоначално написано от coolgirl6969
сестра ми преди 3 год взе табекс и после разправйи по лекъри глупости./.... едната и гърда се поду...
абе не се анимавай
табекс са супер лайна ...те няма да ви помогнат ..земете си някви деатично бонбонки или подобие ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
хаххаа колко пари изсипах за табех.... може би джобните ви за 1 година и нищо .... пак си пуша, макар малко да ги намалих зарад залата..![]()
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
Табекс няа да ти помогне. Само волята ше те оправи.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
П.П. И аз така знам-ако си при хора,които пушат,а ти си непушач и поглъщаш дима,се тровиш даже повече и от тях...Първоначално написано от ceci_i_vlado
![]()
Let the beats control your soul...
mnogo se radvam na hora koito iskat da otkajat cigarite a oshte poveche na takiva koito go pravqta tova s kashlqneto se sluchva pri mnogo hora po tozi nachin (ako organizmut veche e otviknal de) toi se opitva da gi uizhvurli ot drobovete ti btw tabex e boza
![]()