.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Колко често пушите трева?

Значи интересно ми е дали има хора които пушат редовно(всеки ден или през ден).
    На мен ми се случва да пуша по 1 седмица всеки ден по веднъж или два пъти.Но това е предимно вечер, защото през деня съм на работа.
    Все пак трябват и пари за коз, който в последно време е изключително скъп...
    Понякога си правя и паузички от по 3-4 дни като много изглупея,ама рядко.
    Дали е опасна редовната употреба на марихуана. Все пак съм забелязал, че при редовните потребители като мен, свързвам пушенето само с положителни емоции. Много рядко ми се е случвало да се сдухам от тревата.
    Напротив, мога смело да кажа, че използвам марихуаната като антидепресант и за релаксация.

Само хейтърите да не започват да ми разправят какъв съм наркоман, защото сте смешни. Не съм взимал и не мисля да взимам нищо друго.

Споделете и вашия experience!
    Поздрави! Have a nice day!
    "Green for the money, gold for the honey!

Град
    Русе
    хаха ти си луд, определено че е вредно всеки ден, тряа максимум веднъж седмично за да се причисти оргазнизма, за мозъчните клетки които убива и затъпяването няма да говоря, то е невъзвратим процес...

Цитирай Първоначално написано от vodolei4e_m
    хаха ти си луд, определено че е вредно всеки ден, тряа максимум веднъж седмично за да се причисти оргазнизма, за мозъчните клетки които убива и затъпяването няма да говоря, то е невъзвратим процес...
    Даммм, може и да си прав. Дано не си де

Мега фен Аватара на quench
    преди да започна изложението си, трябв ада спомена, че пуш веднъж на няколко месеца - и то от уважение към компанията, защото адски спичам като се напафкам

виждате ли, марихуаната не е вредна в умерени количества

през 60-те в САЩ е имало дебат на кое да се даде предимство - на марихуаната или на тютюнът

проведени са изследвания - тютюнът се е оказал абсолютно непроизводителен - а и адски вреден; плюс това предизвиквал бързо пристрастяване
    марихуаната пък е доказала, че при употребе на 2 гр на ден забавя рзвитието на паркинсон, въпреки, че при здрави организми безопасната доза е около 2 гр на 4-7 дни
    на второ място, марихуаната не предизвиква сърдечносъдови и дихателни проблеми, а и не води до физиологическо пристрастяване
    на трето място, открито е, че етерични масла, които се добиват от марихуаната, могат да са 30% по-евтин заместител на бензинът

и това последното е предрешило съдбата на марихуаната - никой не би позволил петролът да бъде изместен

така че цялата истерия покрай наркотичното действие на марихуаната е всъщност фарс, създаден, за да подсигури позициите на петролните магнати

ааа, да - ниви, засаждани с марихуана и друга техническа култура на ротационен принцип, изтощават хумусът си 23% по-бавно

и така, как се пристрастяваме към марихуаната?

нормално е честото пушене да премахва стресът за определен, кратък период от време - къде се появява зависимостта на психиката при редовна употреба

"В живота няма отрвои, има дози"
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    не съм пафкала от 2 месеца
    иначе е имало периоди когато често съм употребявала
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Супер фен
    ем пафкам сутрин с кафенцето.. после като ме пусне пак пафкам ако има.. после като изляза пак пафкам с компанията.. там колкото имаме толклоз пушим довечерта хаах абе секи ден пуша и колкото повече толкова повече както казва мечо пух хаахахахха и така..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Почти всеки ден пуша по няколко пъти.Ама като видя,че много почвам да сдухвам права почивки от 2 3 4 седмици.
    Next Time I`ll be True...

миии пуша трева само когато има трева... в другите случаи само си търся
    Аз издрусах всичко докрай,продадох къщата,аз не искам нищо сега,само мъничко треваа..

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    za zakyska predobqd na obqd kysna zakyska kato izleza za ve4erq i za prispivane i tva e seki
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Пуша всеки ден по няколко пъти, от около 2 год. Кандидатствах в университет и докато учех пак пушех, влязах си ... сичко ми е наред... ся освен университета и работя като пътувам по 60 км до работата си, пак пафкам и нищо ми няма .... Понякога стаам малко баен, ама това като е мноо хубав масака ... =D> \/
    Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    az go priemam kato ne6to koeto obi4am da pravq kato hranata mi e 4ovek vkusa i mirisa na jointa lelele 2 grama joint 10 leva list4eta 1 lev4e radsota ot svitata i izpu6ena cigara mmmmmmmmmmmmmm bezcenno mastarcard xaxaaxxxaxaxaaxaxa kato v reklamata
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Цитирай Първоначално написано от b0Nb0n
    az go priemam kato ne6to koeto obi4am da pravq kato hranata mi e 4ovek vkusa i mirisa na jointa lelele 2 grama joint 10 leva list4eta 1 lev4e radsota ot svitata i izpu6ena cigara mmmmmmmmmmmmmm bezcenno mastarcard xaxaaxxxaxaxaaxaxa kato v reklamata
    Напълно ви разбирам колега/жке
    Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!

хаха събрахме се Soul mates

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    амммм ....колкото се може по често пуша , но напоследък е на бая голям интервал ...така се получава просто ......а лятото 1 месец не бях пушила и ми беше мнооо кофти ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Аз лично пафкам често, но не съм зависим.вредно е, когато се употребява често, но по 1-2 пъти месечно е дори доста полезно. В много страни се води лекарство и се продава по аптеките - Да вземем за пример Канада и САЩ. НО примерно в Канада, правителството продава килото на десеторна цена. Офф, малко OFF TOPIC... Не мисля обаче че може да има крайни увреждания. Имало е периоди в които не съм пушил по месец и не ми е липсвало, но също така е имало периоди от по 2-3 седмици, в които съм стигал по 5-6 пъти на ден.
    FOREVER BLAZIN'

никога

трева?Никога естествено!

Град
    OUT OF SPACE
    '.....пуша постоянно и не мисля да спирам асансьора за нагоре ловя и сред облаците спирам...'Пуша всеки ден ,от около 7години може и повече да са вече.

az si pusha chadel vseki boji den i to po nekolko puti veche edna ili daje dve godini....na 14sum i mi nema nishto naposleduk mn redko se namira evtina trevichka no e napravo super i se se namirat pari za koz...pari za hrana nemam ama za trevA - VINAGI !!!
    ХОРА ЛЮБОВТА СУЩЕСТВУВА....ВЯРВАЙТЕ В НЕЯ, ЗА ДА ВЯРВА И ТЯ ВЪВ ВАС !!!

Хаха Как е групата.
    Аз вчера се хербализирах сигурно пуших 10 пъти и....
    сега пак отивам да заредя
    Приятна неделна вечер на всички, че утре на работа, на училище... кой както му е програмата.

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Нещо напоследък бая ги разредих.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

хаххаахаахах Вчера ми проверяваха водомерите по същия начин хахахаха

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    ЪЪЪъъъъЪъ Тъй СъМ СЪ напушила чи нимоаа са сетЪ ДаЖИИИ
    Next Time I`ll be True...

То по това време вече всички пушат ... и то не само пушат някои карат и на анфети хапове и тн ... бе ко да ви кажа е*ало си мамата ... не че сам ангелче де

хахаахаха аз цигара не докосвам,пък камоли трева и нещо повече.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Аз сега свършвам работа и отивам to the garden of Weeden

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си