- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите за Emo Style?
Na men mn dopadat emovcite no ne i tezi koito se opitvat da prilichat na emovci.Ne samo dreshkite i grima te pravqt emo.
И аз така. Особено като си прережат венитеПървоначално написано от BluE_s
![]()
Ох немога да разбера що всички си мислят че емотата са някви депресирани и само си режат вените не е така има и позитивни емота аз лично познавам такиваПървоначално написано от loyal_88
може би позитивните са 1 на милион...Първоначално написано от krisi_th
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
loyal_88 az sy6to mislq 4e ne vsi4ko emota sa ot4aqni ot jivota i iskat da se samoubivat![]()
Ups iskah da kaja krisi_th sryy za greshkata
tuzaro, да не искаш да кажеш че им 1 милион емота![]()
![]()
Бре те пък се множат като разгонени котки
![]()
![]()
![]()
"не само дрешките и грима те правят емо", ебати, заучете някоя друга реплика, т'ва се изтърка![]()
Дразни ме това, което днешно време се определя като "емо", противни са ми.
Всъщност думата "емо" вече трябва да е нарицателно за: педераст, малоумник, курва и още някаква обида к'вато се сетите.
Съчувствам на тия, които носят името Емил.
Ох, пуснете още една тема...
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
нидей.просто са си Имота...няа смисъл да се превежда 'ИМОушънъл' на 'ЕМОционален' при все че в бг почти няа истински имотаПървоначално написано от Orono
![]()
Пубери.
Любимците ми! Вчера видях две момичета..по-малки и от мен сигурно, ама намазани яко..иии айдеее по едно рамо ина двете![]()
Жалко, че баща ми се казва Емил![]()
What you give is what you get!
em vs si ima razli4no mn za emo styla as li4no ve4e ot tri godini sam takafa![]()
Първоначално написано от emo_is_love_pld
емотата не парадират с това че са такива...![]()
чисто и просто-фейк![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Както някой вече написа- позьори, ама адски.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
да не сички емота са песимистои аз съм емо от 2 години май и повече и кво да не бисеки ден да си повтарям ,, защо сички не ме оставят намира,,или разни такива тези дето си мислят че емотат са такива незнаят нищо
,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек
Ако на снимката си ти не ти давам повече 7 клас.А предполагам до вчера не си знаела , че въобще съществуват такива индивиди.От две години била имо пф.Предлагам ти и останалите "имота" в форума да си сложите по един капсул в газеца.Първоначално написано от blacksheep
![]()
По-добре да не мисля,че ми става лошо!
Light The Universe
Теми - бол.
Търсачката не е за красота.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.