Чудя се, кой казва истината.............................
Ще се опитам да разкажа историята си ясно и колкото мога кратко, и се надявам на малко помощ, защото не мога да разбера каква е истината! Значи има едно момче, с което сме най-добри приятели от години. Под най-добри приятели разбирам наистина пълния смисъл на тази дума. Той наистина е човека, на който мога да се доверя и да споделя да всичко, да си говорим за всичко, да поискам съвет и т.н. Преди почти година той изглежда е събрал смелост и ми призна, че изпитва и други чувства към мен. Честно казано, подозирах до известна степен, но не вярвах, че чак така стоят нещата! Вярно е, че като се запознахме с него той се опитваше да ме сваля, но с течение на обстоятелствата станахме най-добри приятели. Аз не изпитвам нищо друго към него, освен приятелски чувства. Ценя го страшно много, но само като приятел и му казах това. Той каза, че при него е същото и каза, че бил разбрал, че е по-добре да сме най-добри приятели отколкото гаджета и искал само да ми каже, за да съм знаела. Каза, че чувствата в него са много силни, но никога не би им дал воля, за да не развали приятелството ни. След тези думи, ме помоли този факт да не пречи на приятелството ни и да не промени нищо. Разбрахме се, да е така и наистина нищо не се промени. Останахме си най-добри приятели. Но, честно казано, след тази случка гледам на него малко по-различно... Но нямаше промяна в отношенията ни. Аз имам гадже от повече от 6 месеца и всичко между нас е точно, но от 1 месец се появи доста сериозен проблем и не знам на кой да вярвам!!! Значи от различни хора чух, че гаджето ми е женкар, и че докато е с мен, е спал с други две момичета и това му била редовна практика - да спи с други момичета докато си има гадже. той самия ми е разказвал, че другите му лепнали слава на женкар, защото е спал с много момичета. Сам казва, че за 3 години е спал с 17 момичета. Но след като е срещнал мен е решил, че това не е хубаво, и че ще остане верен само на мен. Доказва го по най-различни начини и наистина се стреми да разбера, че ме обича. В получената информация освен това, че е спал с други момичета, докато сме заедно се казваше, че е бил с мене само за да спи с мен и за да си вдигне самочувствието и "рейтинга" пред приятели, че е отворил още една девственица. Още не сме правили секс с него и сме се разбрали да не бързаме. Информацията изглежда доста достоверна, поради това, че всички неща, описани в нея са верни. Но самата информация не може да бъде 100% доказана, защото всеки, които знае факти за него и за нас, може да я скалъпи по начин, че да изглежда достоверна. След като получих тази информация, гаджето ми веднага каза, че някой иска да ни раздели, и че нищо не е вярно. Изглеждаше много искрен - разплака се и се кълнеше, че ме обича, и че никога не би направил такива неща, след като аз съм му гадже! Реших да не се разделяме веднага, ами да видя как ще се развият нещата. Продължих да получавам информация за всякакви гадни неща, правени от него. Както казах, нито може да се докаже, че е така, нито обратното, защото информацията я получавам от приятели и познати, които са имали връзка с някакви други хора в интернет и дори с гаджето ми, които е говорил глупости за връзката ни. Той каза, че някой се е представил за него. По едно време каза, че според него единствения възможен човек, който да вкарва интриги между нас е най-добрия ми приятел. Аз съм казала всичко на гаджето ми за него, плюс това, че той ме харесва, но сме се разбрали да бъдем само приятели. Принципно е абсолютно възможно, защото най-добрият ми приятел знае всичко за връзката ми, защото всичко съм си споделяла с него и наистина може да използва тези факти, които знае за нас и за гаджето ми за да измисли интригата. Според гаджето ми той искал да ни раздели и да тръгне с мен. В началото на цялата тази история, най-добрият ми приятел не взимаше конкретна позиция и нямаше точно мнение по въпроса. Той самия каза, че може някой да се представя за гаджето ми в интернет и да създава интригата с неизвестна цел. До някаква степен, само заради това мнение аз реших да не се разделяме с гаджето ми. Но колкото повече се задълбочаваха нещата, толкова повече аз самата се уверявах в нещата, които научавах за гаджето ми. И един ден, докато обсъждахме нещата с най-добрия ми приятел, аз казах, че вече съм сигурна, че тези неща са верни и съм решила да се разделя с гаджето ми. Така и направих. Оттогава най-добрия ми приятел започна да изказва доста лоши мнения за вече бившото ми гадже, заради нещата, които правел (които така или иначе не са доказани 100%). Най-добрия ми приятел ме подкрепи напълно и каза, че съм взела правилното решение. Има и още нещо странно - откакто тръгнах с това си гадже винаги съм усещала известен скептицизъм от най-добрия ми приятел, когато смеси говорили за гаджето ми. Обаче, се видях още няколко пъти с бившото ми гадже, за да чуя неговата защита (пък и не мога да отрека, че изпитвам чувства към него). Нещо, което вече бившото ми гадже каза, ме накара да се размисля - най-добрия ми приятел си няма гадже от както сме най-добри приятели. Това, уж, доказвало, че чака мен. Освен това, той се държи невероятно мило, винаги ми е бил от помощ, никога, нищо не ми е отказвал и десетки пъти ми е правел услуги, дори без да го питам, само защото е виждал, че имам нужда от помощ. Това, според бившото ми гадже, са опити да ме привлече и да ми създаде чувства към него. И за това нямал гадже и ме чакал. Не мога да повярвам, макар че има известен смисъл. След това си поговорих с най-добрия ми приятел и го питах защо изведнъж започна да говори много лоши неща за вече бившото ми гадже. Той каза, че след като аз съм била решила, че всичко е вярно, той си е изказал мнението и всичко е било приятелски съвети с цел да не се наранявам повече и всичко изхождало от това, че много ме обича и всичко, което е казвал е било само, защото е мислил, че е най-доброто за мен. Склонна съм да му вярвам, но от друга страна да вярвам и на бившото си гадже, защото и неговите доводи са верни. Споделих с приятелки и те ме посъветваха да обърна внимание на поведението на най-добрия си приятел, за да разбера, дали това, което казва, че иска само да сме приятели е вярно, или че наистина има и други желания към мен. Замислих се за някои неща: Стотици пъти сме си ходили на гости с него - аз в тях, той в нас. Доста пъти съм се преобличала, докато и той е в стаята и само съм го молила да се обърне на другата страна, за да не ме вижда, все пак по бельо. Забелязвала съм, обаче, че той се опитва да наднича. Спомних си една друга случка от преди доста време - беше ми на гости и гледахме един филм на компютъра. Седяхме си на дивана и аз се бях сгушила в него. По едно време се отпуснах и направо си легнах в него, така да се каже. Усетих, как през цялото време той беше силно възбуден от това, че аз съм си легнала в него. Доста пъти като ми е на гости, аз съм по доста оскъдно облекло - недеите да си мислите бельо или нещо подобно. Просто дрехите ми за вкъщи показват много неща, а аз си стоя с тях, когато той ми е бил на гости, защото изобщо не се притеснявам от него. Но само нещо леко да се наведа или да се излегна на дивана се виждат доста работи или пък потничетата, с които стоя са с доста изрязани деколтета. Забелязвала съм, че някои пъти погледите му са концентрирани в тези области. Не знам това до каква степен може да говори за това, какво му е отношението към мен. Сега не знам на кой да вярвам - от една страна е най-добрия ми приятел, човек на който съм си споделял всичко и наистина много ценя, но е възможоно той да има желание да е с мен и да е създал интригата само за да ме раздели с гаджето ми и след като се направи на добрия и ме подкрепя след разочарованието, аз да го харесам и да тръгнем (думи на бившето ми гадже, като предположене какво може да става) и от друга страна е гаджето ми, за които наистина не може да се докаже, че е правил всичките тези неща. Бившето ми гадже постоянно ми се моли да тръгнем пак и постоянно казва колко е тъжен, колко страда и т.н. Но казва, че за целта трябва да разкарам най-добрия ми приятел. Най-добрия ми приятел, пък, казва, че ще направя голяма грешка ако тръгна пак с този човек. Не знам кой е крив и кой е прав. Държа много на най-добрия ми приятел, а пък още изпитвам доста силни чувства към бившето ми гадже. Не знам какво да правя. Надявам се, че някой ще прочете историята ми и ще ми даде съвет, защото се аз лично не виждам никакъв изход. Благодаря ви предварително.
П.П. Аз съм на 17, а пък двете момчета са на по 19.