- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чудя се, кой казва истината.............................
Аз също ще подкрепя бившия ти и съм склонна повече да вярвам на него!Трябва да си щастлива, че досега е имал само несериозни връзки и е избрал теб за момиче, което да го направи сериозен!Възможно е най-добрият ти приятел да пресилва много неща, за да ви раздели!Бившия ти те обича!А и сега като се съберете отново, дори да е правил леки отклонения някога, надали ще е способен пак да го направи след случилото се!Момчетата рядко плачат, а особенно женкарите, помисли върху това.
Искаш някаква примерна ситуация, в която да ги поставиш на кръстосан разпит?!Защо просто не ги накараш да застанат един срещу друг?Бившия ти да се оправдае пред него и теб, а твоят приятел да подкрепя своето мнение!Много неща можеш да научиш така...поговори с бившия си и просто го попитай дали е съгласен да застане срещу него и, ако веднага се съгласи---значи няма какво да крие от теб, а, ако увърта...значи има за какво!УСпех, миличка!
ама нали се сещате колко им е сериозна връзката за него и как я чака, ако същевременно се чука с други
пффф, моята идея е леко противна...накараи добра приятелка да "се понатисне" на бившия, но ти не трябва да си там, ако не знае, че сте приятелки още по-добре
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Доста си писала и да ти кажа леко се отекчих,ама прочетох всичко и за не отиде времето ми на вятъра ще ти кажа какво мисля.
1.Ти трябва най-добре да познаваш момчетата и да знаеш кой те лъже и кой не.
2.Щом ходиш с едното момче вече 6 месеца,би трябвало да го познаваш по добре и да знаеш всичките историйки за него,а не сега да ги научаваш.
3.Щом имаш такова голямо доверие на най-добрия си приятел,защо сега се съмняваш в него и действията му?
А сега си ти на ход,вземи нещата в свои ръце и реши какво ще правиш занапред.Успех![]()