Цитирай Първоначално написано от kifla
Чесно казано аз бих повярвала на най-добрия ми приятел
Чесно казано, и аз щях да повярвам на най-добрия ми приятел, без дори да се замислям, но само ако не знаех за неговите чувства към мен... Точно тази причина ми дава извсетни съмнения! Иначе аз съм на мнението, че истинският приятел е завинаги, докато гаджето може да си отиде по всяко едно време и да дойде друго... Но точно в моята ситуация имам съмнения, поради намесените чувства...

Искам да се извиня, защото не си зададох въпроса по-точно!!! Ясно е, че вие не можете да ми кажете кой лъже и кой казва истината и какво точно да правя! По скоро аз исках да ви питам да ми дадате съвет, по какъв начин да разбера кой лъже! Примеро да създам някакви ситуации и на двамата и да видя кой как ще реагира или да наблюдавам някои неща, които правят докато са с мен, които биха ги издали и т.н. Ако може да ми кажете нещо такова. Както аз дадох примера с това, което ми казаха моите приятелки - те ме посъветваха да наблюдавам поведението на най-добрия ми приятел и според тях това, че ме гледа в определени части на тялото ми говори за други негови желания... Но според мен, това не може да е сигурен показател, както и някой по-нагоре написа - нормално е едно момче да гледа тяло на хубаво момиче, дори и това да е най-добрата му приятелка. Някой може ли да ми каже нещо подобно, но което може да е по-сигурен показател? Ще съм Ви много благодарна, защото вече искам да изляза от тази ситуация, а не мога!!!