- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвате ли се ?
Аз съм нарцис.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
az po princip ne se xaresvam no sam xodil s dosta momi4eta nz i az kak se polu4ava
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате
аз се харесвам само сутрин докато си оправя косата се нервирам адски много-все едно съм се бил цяла вечер така изглеждам![]()
![]()
Първоначално написано от Aleandra
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
ми харесвам се до някъде! всеки си има недостатъци и аз имам естествено! ама мисля че не изглеждам зле и на характера си се кефя!![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
ше си посегнеш ли или аз да ти посегнаПървоначално написано от gerinceto
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ami moeto li4no mnenie e 4e purvo trqbva sam da se haresa6 za da moje i drygite da se haresat.az li4no i kato harakter i ato vun6nost se haresvam,razbirase vseki 4ovek si ima nedostatuci no tova ne me kara 4ak da se otvra6tavam ot sebe si.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Харесван се да... Само да нямаше един малък недостатък, нонего ще запазя в тайна... Не съм хубавица... Не обичам да се показвам... Но с ехаресвам..![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Е сянашо лошо няма
![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Vanshniq vid si haresvam..nO haraktera ne osobeno
.. v nego ima dosta neshta koito ne haresvam.. nO veche sam sviknala s tqh.. kakto i drugite..
![]()
Zarejete Lubovta .. PoKaJeTe KraSoTa ! .. Spri Da Povtarqsh Che Si PruV .. Ti Za Mene Si PoreDna StruV !!! ZAREJETE LUBOVTA .. POKAJETE KRASOTA .. VSE EDNO MI E KAKVO E SLED TOVA...
ima i mnogo po zle ot menkato harakter.. mn sum osobena zavisi koi e sreshty men moga da sum super mila moga i da sum mnogo gadna ne znam i az zashto...
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
ako az ne se haresam 4e mene koi 6e me haresa ...bih napravila promeni est i v tqloto i v licety ;] kato harakter se haresvam![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Haresvam si se..Ako ne6to ne mi haresva go promeniam(govorime za kilogrami,cviat na kosata takiva ne6ta...)
Haraktera su6to si go haresvam.Vse pak az sim si go oformila![]()
Ми...харесвам се в интерес на истината с изминалото време,повече...![]()
хах...не съм от тези със хипер самочувствието...просто знам колко струвам и показвам точно толкова самочувствие,колкото смятам че е достатъчно...Ест,понякога се водя от мнението на хората...което не винаги е обективно..някои може да ти кажат "Аа прическата ти е ужасна" и то само,щото завиждат...аммм...Хората са мн подли
Иначе,по характер също се харесвам
Разбира се,няма перфектни хора,всеки има своите недостатъци..Важното е да покажем своите плюсове...
![]()
...If youre leaving close the door.Im not expecting people anymore.Hear me grieving, Im lying on the floor.Whether Im drunk or dead I really aint too sure...
аз се харесвам !!!![]()
![]()
Как да ме е страх да не ме наранят,
когато до мене е ангел,който с усмивка
ми дава кураж въпреки моите грешки
без страх напред да вървя.