- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ПЪНКО!
Аре всички пичове/пички, които слушат най-бруталния (в смисъл най-добрия0 стил в музиаката да си гу признаят тук уа. Да си кажете честнУ, кои групи слушате, че да не се окажье, че сти позъ
Fall Out Boy, SUM41, Blink 182, Avril, Good Charlotte, TOKIO HOTEL,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
И къде са пънк групите от цялата таз работа?Първоначално написано от _SL_
ПС. в подпсиа ти има линк към сайт за пънк изпоузвай гу и си дръпни истински пънк
Аз пък съм чалга почитателка и обичам чалгата защото всички който я слушат само в ануса ме ебът и кво като пънкарите не ме ебът да съ по дебели от мен яяяя
еее...лошо
мислих че си от тези "пънковци"
не слушам толкова много пънк попринцип...
Hotwired, Bad Religion, Anti-Nowhere League, Dead Kennedys, Ramones, Rancid, Casualties..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Т'ва е вече друго нещоПървоначално написано от _SL_
. Ония горните са за разтоварне, като си изтрешщел от пого, пийни и кхардкор да си пуснеш нещо лекичко, ама да не е точно поп или рап и пущаш тез групи (Сум 41, Блинк и тн.)
не бих ги слушал и да са последните групи на светаПървоначално написано от Партизанчо
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Рядко слушам пънк. Любимите ми са Anti-Flag, Bad Religion..![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Rise Against, Ramones, Offspring и Transplants.
А трансплантс какви са? Те имат яко рап в себе си, на всичкото отгоре едната важна част от групата е член на +44 и Blink-182. Но пък за сметка на това лидер е Tim Armstrong, който си мисля че е повече от тру. Така, че се чудя сега... те тру или ънтру са?
Те са страничен проект на травис Бекър и Тим Амстрог и се водиха рапкор, ако не греша. Та аз мноооооооо се кефя на пънко![]()
![]()
![]()
мноу пънк слумаш аз:
Азис, 50 цент, Джъстин, Тимбанлд, Лъки Ю, Линкин Парк, Токио Хотел, Еминем тия са най-велите пънкари
ми и аз съм позас : Anti-Flag,The Ramones,Dead Kennedys,Sex Pistols,The Unseen,NOFX,The Offsprings и разни други изсипняци
![]()
Zero Order ! I'm just a fucking dope princess...
такъф е живота.....Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Zero Order ! I'm just a fucking dope princess...
слушам МЕТЪЛ и съм супер против чалгарията![]()
Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение
и ти ли се мислиш за ирландец, щото аз го правя и много се кефяПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
![]()
+The Ramones, The Misfits, Bad Religion. Навремето слушах некфи гадни като Дет Кенедис, Експолйтед и т.н. ама ми минаПървоначално написано от 182+44_4adel
Dance with the dead in my dreams
Listen to their hallowed screams
The dead have taken my soul
Temptation's lost all control
ейй откога не си бях пускала мисфитс, многооо луди.
промиха ми мозъка с тоя ой![]()
алелуя.
Ми ей тъй. По-добре да си пусна Cock And Ball TortureПървоначално написано от exploitedteen
bitch fight?![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Ми не всъщност, аз не съм конфликтна личност пък и доколкото разбар до ся и момъкът е разбран човечец така че няя гледаш сейрПървоначално написано от Boot
Ем хуу. Слушай си ги там пък аз мисля да си пусна Darkthrone
кръст...тва като християнската рок банда на Ерик Картман ли е?
Faith + 1 ми се вижда по-добра оферта