- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ако има референдум за избиране на ...?
Това е защото истината боли....
И както каза... Има доста тънкообидни хора...![]()
Ха... Вече почнахме и с обидите. Слаба работа.
Значи когато дойде някои си, от незнам къде си и се изцепи, че София е гадна, мръсна, противна и каква ли още не му роди главата. Ние трява да си мълчим. Абе хора! По дяволите! И ние си обичаме града, и не ни е приятно да го засипвате с боклуци, помия и обиди и какво ли не.
Веднъж някой да се "усмели" да си защити града и вие му викате "надут столичанин". Ами, ако съм надута столичанка за това, че искам да ми е чист и спокоен града, както и за това, че ми е писнало на да слушам комплексарски коментари от всеки на който "великата" столица му е трън в СЕЛСКИТЕ очички, ами ок.. Такава съм значи.
Айде със здраве...![]()
Малката сладуранка първо да научи български, тогава да пише.
Нека започнем с това, че се пише "не знам", за "усмели" няма да правя забележка, защото може да е иронизирала някой :].
Така... Току що прочетох поредното уникално смислено мнение!
Значи, ние, които си защитаваме нашите градове сме нарочени за "интелигенция", селяни и не знам си какви, а вие, дето си защитавате София сте големите герои O.o. Wtf?Веднъж някой да се "усмели" да си защити града и вие му викате "надут столичанин".
Ето това ни дразни нас - провинциалистите! Фактът, че кореняк софиянците, които са повече от 4-5 поколения софиянци са максимум 50 000, тях не искам да обиждам, останалите просто са забравили откъде са тръгнали. Точно такъв тип "софиянци", ме нервят! Хвърлят си боклука през терасата, е-кат ( ходимЕ, учимЕ, правимЕ ), някои от по-младите и заблудени приказват на "копиуе" и т.н. и се мислят за велики!
Експлойтед така и не ми даде разумна причина за неговата ненавист към Пловдив... Не съм някакъв 14-15 годишен сульо, дето се чуди какво да напише, затова ще премълча разни глупости от сорта на: "Мбъъъ, вие ни завиждате задето нямаме дупки, кучета и т.н.".
Може да е така, но силно се съмнявам... Няма значение.
Експлойтед, не стига че ви прибираме боклука и ще ни съкратите живота на сметището поне с 10 години и получаваме кур в замяна ами сега искаш и селяните да ви приберем. Браво ве.... евала!
Ние се обиждаме от "селяни", защото много добре знаем вие какво имате предвид ( поне 95% от софиянци ), всичко дето е зад табелата "София". Не говоря за теб, говоря по принцип.
Ето го и поредния комплексар.. Хвана се за 2 грешки без да погледне себе си...
И вие не защитавате градовете и селата си, а като чуете София почвате да ги изтъквате пред нея и така нататък. Не всички разбира се, но теб като те гледам(чета) явно си от тях.
Това, че не ви изнася столицата си е само ваш проблем.![]()
На столичаните не им харесват селяндурите... Селянин, е състояние на духа, а не на тялото. Което означава, че както в селата и малките градове може да има интелигентни и възпитани хора, така и в София е пълно със вандали, простаци и еснафи. А и наистина, много малко хора могат да кажат, че са кореняци софиянци. Повечето са преселници. Мен пък ме дразни студенината на софиянците и тъпияим шопски диалект. Направо ми се повръща. Много важни станаха. И какво като живеят в столицата, да не са повече от другите. Личните ми наблюдения показват, че ние, южняците сме много по-топли и отзивчиви в отношенията си с околните, било то познати или непознати.
П.П Не ми се нахвърляйте да ме обиждате, защото с този пост не обиждам и не обвинявам никой от този форум, а говоря в общ смисъл.
Ох... Горкичката я дразни шопския диалект.. Ама от утре почвам да миекам да не ти дразня ушичките и да ти пресъздам естествената среда на живот...Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
Ама наистина ли?!Първоначално написано от malka_sladuranka
=D>
![]()
![]()
Изобщо не ми се занимава с 13-годишни ( с интелекта на 5-годишни ), но последния ти пост ме издразни.Първоначално написано от malka_sladuranka
В София ако си мислиш, че няма мьеко-говорещи, жестоко се лъжеш!
Да не говорим,че е-кането е супер дразнещо, другото е слагането на "О" на края на някои думи: "Ае на стадионО", "Отивам на мачО" и т.н.
Сами си направете изводите.
Още щом ме нарече комплексар ( явно не знаеш изобщо значението на тази думичка, ама нейсе... ) ми стана ясно с какъв човек общувам.
Хванал съм се за 2 грешки и не съм погледнал себе си? Да погледна себе си!? Какво да гледам, пиша си супер грамотно.
Е такива като тебе дразнят! Някакви надути малки лапенца дето се мислят за велики, само защото живеят с фалшивото самочувствие на столичани. В Експлойтед ме издразни единствено изказването за Пловдив, иначе в него го няма селското, което го има в теб и 99% от останалите софиянци.
Ае, желая ви лека нощ, МАЙНА! ^^
![]()
Весело...
Ще отговоря на поста..
Такамм.. 1во 13те съм ги минала преди дооооста време.. А нтелекта ми го оценяват преподавателите.. И да ти кажа го оценяват на много добър...Така, че за това не се притеснявай.
2ро.. На миеко в София или както вие я наричате "Софето" говорят само пришълците.. На "О" накраяТова съм го чувала в други краища, села около София... но не и от тези които живеят тук освен, ако не са пришълци...
Другото което е... Последното нещо което има в мен.. е нещо селско.Може да съм всякаква, но НЕ и селянка. Нито селския манталитет.. Нито нищо..
И така нататък......
Пък това, че точно на последния ми пост си се издразнил/а... На иронията в него.. Ха.. Ами това показва комплекс за малоценност бе душа...![]()
Както и да е...
писна ми ,като не ви харесва , не работете и не учете в София , толкова ли е трудно.Аре са палете ..
Подкрепям!!! =D>Първоначално написано от exploitedteen
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
[ирония]Спри да кибичиш във вас, разходи се навън и виж [/ирония]Първоначално написано от 182+44_4adel