- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ако има референдум за избиране на ...?
Малката сладуранка първо да научи български, тогава да пише.
Нека започнем с това, че се пише "не знам", за "усмели" няма да правя забележка, защото може да е иронизирала някой :].
Така... Току що прочетох поредното уникално смислено мнение!
Значи, ние, които си защитаваме нашите градове сме нарочени за "интелигенция", селяни и не знам си какви, а вие, дето си защитавате София сте големите герои O.o. Wtf?Веднъж някой да се "усмели" да си защити града и вие му викате "надут столичанин".
Ето това ни дразни нас - провинциалистите! Фактът, че кореняк софиянците, които са повече от 4-5 поколения софиянци са максимум 50 000, тях не искам да обиждам, останалите просто са забравили откъде са тръгнали. Точно такъв тип "софиянци", ме нервят! Хвърлят си боклука през терасата, е-кат ( ходимЕ, учимЕ, правимЕ ), някои от по-младите и заблудени приказват на "копиуе" и т.н. и се мислят за велики!
Експлойтед така и не ми даде разумна причина за неговата ненавист към Пловдив... Не съм някакъв 14-15 годишен сульо, дето се чуди какво да напише, затова ще премълча разни глупости от сорта на: "Мбъъъ, вие ни завиждате задето нямаме дупки, кучета и т.н.".
Може да е така, но силно се съмнявам... Няма значение.
Експлойтед, не стига че ви прибираме боклука и ще ни съкратите живота на сметището поне с 10 години и получаваме кур в замяна ами сега искаш и селяните да ви приберем. Браво ве.... евала!
Ние се обиждаме от "селяни", защото много добре знаем вие какво имате предвид ( поне 95% от софиянци ), всичко дето е зад табелата "София". Не говоря за теб, говоря по принцип.