Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
Мен пък ме дразни студенината на софиянците и тъпияим шопски диалект. Направо ми се повръща.
Ох... Горкичката я дразни шопския диалект.. Ама от утре почвам да миекам да не ти дразня ушичките и да ти пресъздам естествената среда на живот...
Изобщо не ми се занимава с 13-годишни ( с интелекта на 5-годишни ), но последния ти пост ме издразни.
В София ако си мислиш, че няма мьеко-говорещи, жестоко се лъжеш!
Да не говорим,че е-кането е супер дразнещо, другото е слагането на "О" на края на някои думи: "Ае на стадионО", "Отивам на мачО" и т.н.
Сами си направете изводите.
Още щом ме нарече комплексар ( явно не знаеш изобщо значението на тази думичка, ама нейсе... ) ми стана ясно с какъв човек общувам.
Хванал съм се за 2 грешки и не съм погледнал себе си? Да погледна себе си!? Какво да гледам, пиша си супер грамотно.
Е такива като тебе дразнят! Някакви надути малки лапенца дето се мислят за велики, само защото живеят с фалшивото самочувствие на столичани. В Експлойтед ме издразни единствено изказването за Пловдив, иначе в него го няма селското, което го има в теб и 99% от останалите софиянци.
Ае, желая ви лека нощ, МАЙНА! ^^