- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Напих се-срамувам се от постъпката си
ami hora az v4era se napih i to dostai pravihm mn prosotitii za koito mn sajelqvam i v bolnicata kato sa me zaveli sma pusvala lekarite i kvi li ne tapotii
poneje sam nai malkata i mama mi kaza 4e ne go e o4akvala ot men tate sa6to
![]()
i sq ne 4e mi se karat ama me gledat kato nai golqmata mar6a i piqnica i sq mie e dno takova gadno
![]()
i iskam mama i tate da arzberaty 4e poe4e nhqma da praq taka
na vas slu4valo li vi se e ne6to podobno
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Редактирано от:ЦвЕтИт0-7-ма т.,не пракалявай с емотиконите![]()
![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
ooo da predi edna godina i bqx mnogo zle ama nikoi ne e razbral ot na6te za tova.. i se nadqvam da ne razberat![]()
на мен не ми се е случвало,защото не правя такива неща като се напия и слава богу пък и знам как да се крия... :P а на една приятелка като и се случи техните мърмореха и майка и сега и няма чак такова доверие,но малко по-малко успява да си го възвърне с добро държание,все пак от родител до родител разлика огромна![]()
da 4ukna na dyrvo i na6te ne sa me vijdlai piqna a si piivamD
![]()
![]()
![]()
KoGaTo IskAsh NaMirAsh NacHin.. k0GaTo nEIskAsh TaRsIsh prIchIna..!!
Кажи им че ти си случва за пръв и последен път
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
Of lqtoto taka se bqh napila ,4e neznaeh kade se namiram ,ne pomnq kvo sym govorila na maika mi nito kak pylzqh do staqta si i i obesnqqh ,4e stenite ne spirat da mi se vyrtqt+ tfa baq povry6tane padna
Ujasna raota be6e i sled tova ima6e mnogo mrynkane
Нещо от рода би помогнало за първите крачки на възвръщане на отношенията ви.Първоначално написано от No_Limit
![]()
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
пий уа ко съ притисняаш
Всички в тоя форум сте проблемни пубери!ФАКТ!АЗ СЪМ КУРВА И КВО?
Моя редовна реплика след като се насвяткамПървоначално написано от thefreak
Всеки път казвам "Като видите че се напия ме спрете алкохола" да да
нещо подобно след като се ушия викам "Що ми дадохте да пия толкос много ве"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
emi 4ak do bolnoca ne sam stigala no nqkolko pati sam se napivala mnogo jestoko i ot ediniq daje i ne pomnq ni6tu a po tova koeto mi razkazaha mnogo sam se izlagala a i brat mi me e prebiral no za tazi slu4ka maika mi i ba6ta mi neznaqt ama na skoro se pribrah piqna v nas i na6te za parvi pat me vidqha taka no ni6tu ne mi kazaha 6tot imah rd
a i ne kazvai 4e pove4e nqma da prai6 taka seki kato se napie i kazva az pove4e nqma da piq nqma da se napivam i t.n. ama ne stava taka i az taka si kazvam seki pat sled kat sanapiq ama ne deistva i ne stava taka
Еми ситуацията, в която си изпаднала определено не е повод за гордост. Това, дали родителите ти ще повярват отново, зависи единствено и изцяло от теб. Като излизаш по купони, предупреждавай ги в кого си, кога ще се прибереш, кой ще те изпрати. Не върши глупости, не се наливай с алкохол, виж границата, до която можеш да понесеш пиене, и не я прекрачвай.
Винаги първото напиване е такаЩе им мине.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
А колко си годишна ?
I’m gonna put on a iron shirt, and chase satan out of earth I’m gonna send him to outa space, to find another race...
Оф и аз да бях разочаровала мама и тате
с нещо толкова дребно...сигурно щях да съм позлатена :P
Та..виж то винаги първият път като те видят пияна
и им става кофти..ти не се притеснявай..ще им мине.
Плюс това нали няма да го правиш повече..![]()
Walk go home boy...
хахаха
Ми като знаеш че ше пиеш и ше се напиеш..предвиди си време за изтрезняване и после се приббери вкъщи...сещаш се...
![]()
na 13 sa,![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
Тами не си ли много малка за толкова сериозни напивания ? Ако бях аз още щях да съм под домашен арест . Знай си границата и не я прекрачвай , това което си направила не е за хвалене . Следващия път по-полека пиенето не е съзтезание![]()
![]()
Наистина си много малка още, за да вършиш такива глупости!
Просто изкарвай добри оценки в даскало и слушай вашите, за да си върнеш доверието им. Те няма да забравят за напиването ти и сигурно ще ти го напомнят известно време!
Следващия път мисли предварително колко ще пиеш, къде ще останеш после и как да се покриеш да не разберат вашите!![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Случи ми се....тогава бях на 15...и някфи месеци..напиването беше доста сериозно..може би 400-500грама водкаИ то чиста без разредител..стабилно се напих,доста повръщане....излагации...губ ми се половината (че и поовеечето) ....мрънкаха ми известно време...ама после нищо
Тфа ми беше първото тооолкова сериозно напиване..и преди тфа съм пила де ама не са ме хващали...а тоя път просто буквално е трябвало да ме носят
Сега ме побъзикват от време на време ама пак си ходя по купони...иии абе изобщо мина време и си продължих живота постарому
![]()
Гледай пиенето да не ти стане навик!
Мисли първо за последиците!
Обясни на ваще че си сигурна че повече няма да извършиш подобна глупост!
oxx mi slava bogy nashte piana ne sa me vijdali....i dano da ne se slychi..shtoto ogromnoto doverie koeto mi imat sega....sled podobna slychka moje da go nqqm
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)