- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Това нормално ли е?
С моята най-добра фр се познаваме от 3 клас. Характерът й не е идеален, но наистина е мн мн добра фр - слуша ми оплакванията по цели часове и никога не казва нищо от това което съм казвала, помога ми с нещо като имам нужда и т.н. Нооо има 1 нещо което ме кара да мисля че нещо не е наред. Още от 4 клас забелязах че тя мн ... завижда и все се състезава с мен. Отначало беше за оценки... ако изкарам по-висока оценка от нея и почва да се цупи. При мен дълго време нямаше такова нещо но мисля че към 6 клас и аз взех да ставам такава.Мисля че аз вече се пооправих, но тя продължава. Като си говорим за нещо по-дълго време всичко отива към някакво надпреварване за какво ли не. Например тя когато чуе че съм излязла с някой др а не с нея и почва да се сърди... Или когати си купя някви нови дрехи и пак се цупи ... Нормално ли е да има такова нещо (малко или повече) при приятели или нещо с нас не е наред? И какво да направя за да не става така защото е наистина мн кофти..
Само не казвайте да говоря с нея защото някак не ми е удобно да говорим за такова нещо...
За змийската отрова има лек , но за хорската не . Виж миличка това че тя ти завижда не е много добре , щом ти е приятелка не би трябвало да се държи така . Всичко си има граници , но нейните май са по-размити . Това че те изслушва и си мълчи не я прави по-добра. Не и обръщай никакво внимание . Замисли се каква приятелка имаш и дали изобщо е такава![]()
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
Ем нз всъщност тя не ми мисли или прави нищо лошо... Мисля че може просто да има такъв характер ...Първоначално написано от No_Limit
![]()
Ето какво ще стане (според мен):
Такаа вие ще продължите да се състезавате и винаги една от вас ще е по-добрата, по-слабата ще се разсърди и няма да иска да е приятелка на по-силната..Затова ще си измисли тъпо оправдание да не сте заедно и накрая ще се учуждуте и край с вашето с приятелство(съжалявааам)
или пък ще ти каже,че не иска да сте фр иии пак край с вашето приятелство
БТВ имах подобно приятелство ... познавахме се от първи клас и сме в един клас, веднъж реших да я поканя да спи у нас,беше весело. Тя реши,че искам да сме най-добри фр и така полека-лека станахме... Много често ме дразнеше и винаги като ме питаха що още си фр с нея и казвах ее стига де не е тоооолкова лоша. А всъщност залъгвах и себе си и останалите ми фр!! В крайна сметка сега смее по-скоро добри познати... Не исках да и кажа,че не искам да сме най-добри фр,затова почнах да пр простотии за да се скараме,тя се разсърди. Е..в крайна сметка се досети,ноо няма значение важното е,че едно абсурдно приятелство свърши......
Надявам се да не е и с теб така...ноо все пак
(дано някой прочете тва което съм написала..има малко истина,но има и малко простотия...)
Предполагам, че наистина не е най-добрата приятелка за теб. Не знам как се казва на най-добрия приятел (досега), че вече не сте най-добри приятели, но и не мисля, че трябва да се прави. По-скоро, ако и двете усетите, че просто вече не сте толкова близки и отношенията ви не са както преди, ще разберете, че не сте и най-добри приятелки вече.
We all have problems, mine are just more important than yours.
Според мен това постоянна надпревара, която няма да спре ако не поговориш с нея!Така ще е най-добре!Иначе ще се отчуждите и дори едно здравей няма да си казвате!
Това в никакъв случай не эначи ,че не ти е приятелка,или пък че не ти е `истинска приятелка`(слагам го в кавички,эащото много мраэя тоэи иэраэ).До някъде е нормално.Все пак све хора,нормално е от време на време да иэпитваме и эавист и элоба и всякакви чувства.Както ти каэа,тя винаги те иэслучшва,съветва те,помага ти и т.н!Нe ти е откаэала помощ..това покаэва,че държи на теб.А на другото вече му се вика `женска элоба`.Има я и между много добри приятелки.И пак ще кажа-нормално е.
А и видях,че си каэала,че когато иэлеэеш с някой друг ,тя се цупи.Това също покаэва,че държи на тебПросто явно иэпитва приятелска ревност..
[size=7][b][u]fosse cos
Еми да ти кажа,и аз съм така.И аз с моята фр се познаваме от -3ти клас.Вече сме 7-ми клас,но аз и нямам доверие.И ние се състезаваме за оценки,по-точно на някое контролно тя все иска да и помагам,а като и кажа,че трябва да преговаря а не да иска помощ от мен,започва да ми се сърди и ми вика,че съм гадна и т.н.Ама като някой път изкара по-висока оценка от мене,ми вика,че била по-умна.Хах,имах си аз....ама както и да е.Ако имаш друга приятелка в твоя клас по-добре я забрави тая.Аз просто нямам избор,щот мен като ме записаха в техния клас те вече бяха на групчки,пък и от тогава всички бяха едни...като в латиноамериканските сериали.Единственото,което ме спасява е,че се надявам да вляза някъде след 7-ми клас и тогаваняма да я виждам толкова често и ще ми липсва.Е все пак решението си е твое.Пък и наистина,ква е тая приятелка дет все ти се сърди.Постави и ултиматум,или ще си трае или шут.
Според мен,това е типичната женска конкуренция,а пък,ако често се проявава,може да се характеризира и като завист...Няма,как да промениш това нещо,защото явно приятелката ти си е такава по природа.Аз,ако съм няма да зболея заради успехите,придобивките,възм ожностите на скъп за мен човек.Напротив дори,бих вложила сили и енергия за да направя така,че и аз да се гордея с нещо,а не да обсъждам и да завиждам на околните!
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
и аз имах такъв проблем! постоянно се съзтезаваше с мен за всичко! отначало беше за оценки, после за дрехи, за предмети и принадлежности, после за приятели а на края за момчета и вече не издържах!!!писна ми и се скарахме! повярвай ми не ти трябва такъв човек до теб! след време когато си и казала твърде много неща и тя е наговорила твърде много лоши неща за теб на собствените ти приятели ще те предаде и ще останеш сам сама (повярвай ми при мен почти се получи едва успях да запазя малкото си останали приятели)!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
намери си друга фр аз такава мухла не бих търпял ако бях на твое място хъ-хъ![]()
![]()
![]()
ем да и при мен е същото когато дойдох в класа си в 4 клас мн трудно си намерих приятели щото вече всички се бяха разпределили на групички!Първоначално написано от VictoriaIgnatova
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!