Първоначално написано от
^Adrenalinka^
С моята най-добра фр се познаваме от 3 клас. Характерът й не е идеален, но наистина е мн мн добра фр - слуша ми оплакванията по цели часове и никога не казва нищо от това което съм казвала, помога ми с нещо като имам нужда и т.н. Нооо има 1 нещо което ме кара да мисля че нещо не е наред. Още от 4 клас забелязах че тя мн ... завижда и все се състезава с мен. Отначало беше за оценки... ако изкарам по-висока оценка от нея и почва да се цупи. При мен дълго време нямаше такова нещо но мисля че към 6 клас и аз взех да ставам такава.Мисля че аз вече се пооправих, но тя продължава. Като си говорим за нещо по-дълго време всичко отива към някакво надпреварване за какво ли не. Например тя когато чуе че съм излязла с някой др а не с нея и почва да се сърди... Или когати си купя някви нови дрехи и пак се цупи ... Нормално ли е да има такова нещо (малко или повече) при приятели или нещо с нас не е наред? И какво да направя за да не става така защото е наистина мн кофти..
Само не казвайте да говоря с нея защото някак не ми е удобно да говорим за такова нещо...