Цитирай Първоначално написано от VictoriaIgnatova
Еми да ти кажа,и аз съм така.И аз с моята фр се познаваме от -3ти клас.Вече сме 7-ми клас,но аз и нямам доверие.И ние се състезаваме за оценки,по-точно на някое контролно тя все иска да и помагам,а като и кажа,че трябва да преговаря а не да иска помощ от мен,започва да ми се сърди и ми вика,че съм гадна и т.н.Ама като някой път изкара по-висока оценка от мене,ми вика,че била по-умна.Хах,имах си аз....ама както и да е.Ако имаш друга приятелка в твоя клас по-добре я забрави тая.Аз просто нямам избор,щот мен като ме записаха в техния клас те вече бяха на групчки,пък и от тогава всички бяха едни...като в латиноамериканските сериали.Единственото,което ме спасява е,че се надявам да вляза някъде след 7-ми клас и тогава няма да я виждам толкова често и ще ми липсва.Е все пак решението си е твое.Пък и наистина,ква е тая приятелка дет все ти се сърди.Постави и ултиматум,или ще си трае или шут.
ем да и при мен е същото когато дойдох в класа си в 4 клас мн трудно си намерих приятели щото вече всички се бяха разпределили на групички!