.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Прекалено малка :S

Zdraveite pak imam edin vapros svarzan pak s rusata kosa taka na 15 sam a maika o6te ne mi e pozvolila da si boqdisvam kosata v ruso parvi vapros kak da q ybedq ? vtori vapros: prekaleno li sam malka naistina
    pls iskajete mnenie
    blagodarq vi predvaritelno
    JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!

Не , не мисля че си малка . Един съвет - за да стане хубаво русо използвай палете ххл . То и моето мамче не ми даваше , но я боядисах без да знае и после реакцията и беше "Много си хубава така" . Можеж да пробваш и това " Моля те , само един път , ще я подхранвам и няма да се увреди " Варианти много ...
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Как да убедиш майка си- знам ли, ти си я познаваш най-добре. Като за начало се замисли защо не е съгласна да боядисаш косата си. Изрусяването, както и всеки друг вид третиране на косата я увреждат. Нали знаеш, че освен в случаите, когато косата ти е била просто по-тъмно руса, във всеки друг случай, трябва да подновяваш цвета на косата, особено в корените на всеки 2-3 седмици. В противен случай става неприятна гледка. А боядисвайки уж само корените, виждаш, че се получава макар и малка разлика с останалата коса. При което трябва да боядисаш цялата си коса. Представи си на какво ще заприлича тя след подобни третирания. Все пак това е твоята коса, така че нито аз, нито майка ти, нито който и да е тук, може да те убеди в нещо!

emi i na men maika mi nemi dava6e da se izrusq zatova parvo q nakarah da si naprsq ki4uri i taka napraih si posle i kazah 4e 6te gi poddarjam i postoqnno hodeh da si praq novi i to nakraq tq se saglasi i da se izrusq eee sq ve4e ne sam si s rusa kosa ama tova be6e kat bqh na 14 ama da znai6 mnogo 6te si iztu6ti6 kosata

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Parvo vij dali ruso 6te ti otiva kato si sloji6 peruka i kak da ubedi6 maika si prosto q nakarai da razbere 4e naistina ti haresva ruso

Първо помисли,че като започнеш веднъж боядисването трябва постоянно да го правиш.
    Ако найстина си се навила бих ти препоръчала фризьор,малко скъпичко ще излезе,но ефекта ще е по-хубав.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

По принцип съм против боядисването на коса.Много изгаря,а и не виждам какъв е смисъла.Щом природата те е направила кестенява,защо искаш да вървиш против нея ?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    По принцип съм против боядисването на коса.Много изгаря,а и не виждам какъв е смисъла.Щом природата те е направила кестенява,защо искаш да вървиш против нея ?
    Защото любимата и чалга певица е с руса коса

Аи първо добре си помисли , защото това много изтощава косата и последиците може да са направо катастрофални за косата ти ... А замайка ти познавяш я и би трябвало да знаеш как да я убедиш...

На 15г. мисля, че ти е прекалено рано да се боядисваш! Днес искаш русо, след 3 месеца ще се направиш черна, след това ще решиш, че трябва да си с червена коса, а само след още няколко месеца пък ще се сетиш, че руса си си била много добре и ще си съсипеш косата окончателно. Накрая ще си я отрежеш. Просто прекалено често си сменяш мнението на 15г...

Град
    Плевен ..
    На 15 години?! Недей ..

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Не се боядисвай .... като се боядисаш един път ще трябва пак и пак и пак да се боядисваш защото ще седи грозно като ти израсте косата после ще ти окапе и ще приличаш на -> и ще ти се вижда темето и ще се сещаш че майкати е била права да не ти даде ...

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NA_MADATA_BRADATA
    za6to vsi4ki trqva da se vodqt ot kretenkite po nqkoq 4alga televiziq?
    Намали си подписа

Иначе по темата, и аз смятам, че си малка.

Фен
    Град
    в тръбопровода...
    купуваш боята отиваш в някоя приятелка боядисва те изкъпваш се в тях.. и като се прибереш вкъщи няма кво да ти каже вече

не мисли че си малка но...1.си изгаряш косата с това русо...2.мислиш ли че това найстина искаш или дали 100% ще ти отива този цвят да не стане така че като се видишп в огледалото да се оплашиш и да искаш отново да се боядисваш....според мен за това не ти позволява маика ти...съвет:по-добре като за начало си направи само кичури
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

аз за 1ви път се боядисах на 12
    и се боядисах синя ))
    ко я питаш
    аз се боядисах без да питам :0
    събрах си пари и... )))

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Споко, преди година и аз си бях навила на пръста да се боядисам руса, ама майка ми "НЕ!" Добре, че я послушах де.Щото направих си кичури тогава и в момента са ми бая израсли и хич не е красива гледката.А ако си боядисаш цялата коса, на всеки 3 седмици ще трябва да и мажеш корените иначе е отвратително като се покажат тъмните корени А и всички знаем, че веднъж боядисаш ли русо никакъв цвят после не може да го покрие, все избива.Така,че не прави тая грешка

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Xaxaxa...Napravo nqmam dumi...Kosata si e tvoq pravi kakvoto iskash...az moita si e tretiram ot 12-13 god.i nito 1 kosam ne mi e padnal! Good Luck!

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Ми няма да я питаш бе, боядисваш се и готово, тя нищо няма да може да направи
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Ами не си малка честно казано аз съм на 13 и рядко но се боядисвам а за да убедиш майка си помоли и се
    Бъди себе си..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си