.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Аксесоари за новите ми червени ботуши?

Zdr.. naSkoro si kypix edni 4erveni botushi i sq shte trqbva da iZlizam navan da si kypuvam nqkakvi aksesoari ili bluzki za da si otivat botushite.. shtoto osven edno 4erveno qke i edni danki .. nqmam nishto drygo koeto da si otiva s tezi botushi.. zatva davaite nqkakvi savet .. mersi predvaritelno

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Zarejete Lubovta .. PoKaJeTe KraSoTa ! .. Spri Da Povtarqsh Che Si PruV .. Ti Za Mene Si PoreDna StruV !!! ZAREJETE LUBOVTA .. POKAJETE KRASOTA .. VSE EDNO MI E KAKVO E SLED TOVA...

Град
    СофиЯ
    За червени ботуши ще отиват: червено яке със черна чантичка или черно яке с червена чантичка и дънки например... \/

Град
    blg
    4erven kolan s po tamni danki i 4erveno gerdan4e moje bi

Примерно една червена чанта и един червен колан (който да не е скрит под блузата естествено) ще седи сладко според мене.

Повече от фен
    Черен панталон съшо ще тичка на ботушките.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Хм ботушите ще са нещо,което ще носиш редовно така че-някакъв червен гердан,червен колан,шал,ръкавици,шапка ако носиш...нещо такова.дето да е аксесоар и да прави ботушите на място.

Черна блузка,дънки,червен колан и яке и някакво червено дълго герданче според мен ще си отива.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Червен колан и червена диадема ще са напълно достатъчни Все пак няма нужда да се преобразяваш като червената шапчица

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    червен колан, шалче, чанта ...
    Let The BEAT Control Your Body

Цитирай Първоначално написано от dan4ety
    Примерно една червена чанта и един червен колан (който да не е скрит под блузата естествено) ще седи сладко според мене.
    mdam
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

Град
    Плевен ..
    Ъъ всъщност ако някой се е интересува повече ще знае, че се съчетава обувки + чанта .. но това не е голям пропуск за това ти предлагам да си купиш червена чантичка и ще е супер, стига да не си облечеш червеното яке , обуеш червените ботуши и сложиш червената чанта, щото ще бъде претруфано и грозно!
    Успехчета !

червени дънки и червени ботуши не не не.. достатъчно е ботушите и чанта.. или ботушки и колан... или герданче...
    кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    черен панталон, червен колан, червена гривна, ако носиш фибички пак червено или пък диадема

Червена баретка , колан , черен панталон
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Като си си купила червени ботуши, не значи, че трябва да си сменищ целия гардероб. Купи си червен колан, червена чанта, червена лента за коса,ако носиш, червено шалче...

kym botu6kite i qkenceto moje6 da pribavi6 edinstveno nqkakvo qko prusten4e i fiba, koito razbira se da sa efektni, no ne i prekaleno golemi, sa6to taka i nqkakvo nejno 4erveno kolan4e.Vsi4ko tova v sa4etanie s 4erna bluza i dynki.

4erven kolan, 4eren pantalon, 4erven gerdan(grivna), 4erna(4ervena) bluza,4erna 4anta s 4erveno qke ili obratno... srebyrnite okra6eniq sy6to mislq 4e 6te stoqt dobre,moje i srebyren kolan,no da ima i ne6to 4erveno
    ps. ne slagai vsi4ko ot izbroenite navednyj, za da ne stane mnogo ki4... az prosto izbroih kakvo bi otivalo na botu6ite,ti re6avai koe s koe 6te sy4etae6

4erven kolan, 4eren pantalon, 4erven gerdan(grivna), 4erna(4ervena) bluza,4erna 4anta s 4erveno qke ili obratno... srebyrnite okra6eniq sy6to mislq 4e 6te stoqt dobre,moje i srebyren kolan,no da ima i ne6to 4erveno
    ps. ne slagai vsi4ko ot izbroenite navednyj, za da ne stane mnogo ki4... az prosto izbroih kakvo bi otivalo na botu6ite,ti re6avai koe s koe 6te sy4etae6

Аксесоари? Мм, бяла брата, голям черен колан и червена торба
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Ami 4ervena 4atin4ka,4erven kolan,ako nosi6 6apki i 4ervena 6apka

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от eXtRaoRdinaRy
    Черен панталон съшо ще тичка на ботушките.
    ne v nikakav slu4ai,nai-dobre si kupi 4ervena 4anta,ako nosi6 gerdani i obici ot tiq golemite mn podsilvat i akcentirat na cveta no ne prekalqvai s 4ervenoto
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

да и аз мисля определено,че не трябва да се прекалява с червеното,не знам другите като казват червено яке какво си представят точно яке червено не смятам,че е добър избор,ако е палто,сако някфо да,можеш да си вземеш червен колан да,а комбинацията на червено и черно си е най-хубавката

съветвам те МНОГО внимателно да подбираш нюансите на червеното, в противен случай картинката е жалка...

червен колан/чанта ще свършат работа...
    може да добавиш акценти в грима - като червено червило например

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си