.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Противозачатъчни??

Интересува ме за какво се пият в продължение на 1 месец?

Est 4e se piqt za da ne zabremeneesh no po dobre ne pii ili ako piesh pyrvo se posyvetvai s ginekolog zashtoto ne vsi4ki protivoza4aty4ni deistvat dobre na organizma.Nai dobre s priqtelq ti pozvaite kondomi (taka e nai sigurno)

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Неграмотна челяд, еййй!

Дай сега да поразсъждаваме малко.
    Думата "противозачатъчни" очевидно идва от "зачеване". Така, дотук добре, Но започва с противо-, откъдето е логично да се сетим, че се ползва, за да не се зачене, тоест забременее.
    А как се забременява? Отговор - със сееееекс. Следователно, ако не правиш секс, не е нужно да ги взимаш. Или с други думи, целта им е да те предпазват от нежелано забременяване (вече можеш да се досетиш, че може да правиш секс, докато ги пиеш, нали?)

Противозачатъчните са хормони, които понякога е нужно да се приемат и при някакви здравословни проблеми - кисти, нередовен цикъл и др. (не съм лекар, дотук се изчерпват знанията ми).

Сега ясно ли е, чадо мое?
    Собственост на Canis_Dirus

za da ne se izvar6i normalen cikal v tqloto na jenata t.e. da nqma ovulaciq i saotvetno vazmojnost ot zabremenqvane.

Град
    Sofia
    Противозачатъчните са хормони, които понякога е нужно да се приемат и при някакви здравословни проблеми - кисти, нередовен цикъл и др. (не съм лекар, дотук се изчерпват знанията ми).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си