.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Кой да плати...

На първа среща задължително ли е той да плати сметката?А после?

според мен с този жест момчето показва че е кавалер.... но аз лично не обичам да ми плаща сметката някой
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Ha ha i az taka.Podkrepqm te ReFlEcTiOn

Не е задължително той да плаща сметката.Аз предпочитам сама да си я плащам.Ако той плаща имам чувството,че един вид излизам с него само да ми купува разни неща.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    мразя да ми плащат иначе,ако както казаха е кавалер или пък мнооо те харесва би трябвало той да я плати е нищо не пречи и ти

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Ако имаш пари за глупости, може.
    - Всички авто-части на едно място!

4esno kazano mislq 4e tva e nqkvo adski ostarqlo otdavna e minalo vremeto kogato myja e bil kavaler i e pla6tal smetkite i nz si ko sega e syvsem dr vseki trqbva da si pla6ta za sebe si dori i na pyrva sre6ta

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами по принцип не давам да ми плащат сметката на първа среща, пък и иначе, ама напоследък нещо се осирам....горкия ми приятел

Голям фен Аватара на sapphirr
    нищо никога не е задължително!щом отиваш на среща не зна4и,4е водиш банкомат със себе си,който да ти плаща.няма по-хубаво от тва да си бръкнеш в джоба и да си платиш сметката,на това хората викат Н-Е-З-А-В-И-С-И-М-О-С-Т и от нея нищо по-безценно няма!

Може например единия път той да плати сметката другия път ти така всички са доволни

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    кое е глупост? че нещо не схванах
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ReFlEcTiOn
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    кое е глупост? че нещо не схванах
    Да плащаш сметката на някой.
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    Там, където е сърцето...
    според мен с този жест момчето показва че е кавалер.... но аз лично не обичам да ми плаща сметката някой
    И аз съм така,просто предпочитам да съм независима.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    Сандански
    На 1-ва среща съм длъжен да платя сметката. На следващите винаги предлагам да платя аз обаче приятелката ми не ми дава

Принципно няма нищо лошо на 1ва среща момчето да плати.По-нататък -...не обаче.Чичко Паричко е в др приказка.
    Аз не обичам да ми я плащат,въпреки че напоследък приятеля ми често го прави Нооо както казва той : ние сме си на семейни начала,така че дори той да плати,аз или да делим -все едно
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    така е така е сам за себе си най-добре

Оу Crap...пак ли тая тема...зависимост...по принципи етикета е момчето да плати...все пак той те кани...но пък да спомена че съм поадала на такива който категорично отказват да им платя сметката...индивдуално е...зависимост от човека...въпреки че има скръндзи дето никога няя ти я платят

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на koalka
    Не е задължително.Ти си прати твоята част от сметката, в смисъл дай си парите, а той, ако настоява - нека той да плати.А след това всеки може да си плаща, както на първата среща или да се редувате...

ами според мен момчето трябва да я плати(поне на първата среща),но няма чак толкова голямо значение (вапреки,че аз всеки път си давам парите,но приятелят ми все настоява...пък аз съм инат и много пъти сме се карали за това...и реших,че поне в заведението може да не спорим...аа случвало се е да му пъхам тайно пари в джоба,щото искам да знам,че съм си платила)
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Повече от фен
    \/

Аз също.
    Чувствам се неудобно, когато това стане системно.

dai si tvoqta 4ast ot smetkata, no ako mn nastoqva go ostavi da plati toi )

Град
    Dreamland Varna
    Аз винаги си плащам, не искам да се чувствам после длъжница на някой.
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    не там където ми се иска..
    Ако той предложи, на първа среща нека я плати... Преди често ми се случваше да излизам с момче ей така за лафче, без да има нещо сериозно и те пак предлагаха да плащат... НО аз им отговарях, че само на първа среща момчето плаща и те кротваха Нз как все такива кавалери нацелвах Както и да е... Първа среща е, ще се почувства готино ако той плати, а ако му откажеш - кофти
    love hurts, but it's worth it =)

Съгласна съм.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от sexy_momi4e
    ами според мен момчето трябва да я плати(поне на първата среща),но няма чак толкова голямо значение (вапреки,че аз всеки път си давам парите,но приятелят ми все настоява...пък аз съм инат и много пъти сме се карали за това...и реших,че поне в заведението може да не спорим...аа случвало се е да му пъхам тайно пари в джоба,щото искам да знам,че съм си платила)
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си